Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anne Lundberg har gift sig med kärleken

Det här är Anne Lundberg.
Allan Lindfors och Anne Lundberg sågs tillsammans på restaurang Millennium i Höllviken i maj i år.
Foto: Fritz Schibli
Anne Lundberg har gift sig.
Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

SVT-profilen Anne Lundberg har gift sig.

Under midsommarhelgen blev hon och kärleken Allan Lindfors ett äkta par i en fiskeby i den grekiska övärlden.

”Äntligen man och hustru”, skriver Anne Lundberg på Instagram.

Den folkkära programledaren Anne Lundberg, 53, har en gedigen karriär bakom sig men är främst känd för att leda SVT-programmet ”Antikrundan” sen tjugo år tillbaka.

Hon har dock alltid varit hemlighetsfull om sitt privatliv. Men i vintras kunde Hänt avslöja att hon till sommaren skulle gifta sig med sin kärlek:

Byggkonsulten Allan Lindfors, 55.

Anne Lundbergs Greklandsbröllop

Och under midsommarhelgen knöt de båda banden, berättar SVT-profilen nu på sitt Instagramkonto.

”Äntligen man och hustru” skriver hon – tillsammans med ett hjärta. I en av bilderna i bildspelet har hon taggat sin nyblivna make.

https://www.instagram.com/p/BzDDGbvi-zl/

Bröllopet ägde rum i Piso Livadi, som ligger på den grekiska ön Paros i Medelhavet. Den beskrivs som en ö med genuin charm och vackra sandstränder.

Enligt uppgift till Expressen var det ett stort bröllop, med vacker utsikt från kapellet under själva vigseln och sen fest med grekiska inslag.

Klädkod: Helt vitt

Hänt, som i vintras kom över en inbjudan till bröllopet, skriver att platsen för vigseln skulle vara en liten fiskeby. Klädkoden uppgavs vara helvit. På en av bilderna som Anne Lundberg nu har lagt upp syns också hur gästerna står klädda helt i vitt, med solen och den grekiska flaggan i bakgrunden.

Bruden och brudgummen var däremot klädda i rött.

Anne Lundberg och Allan Lindfors sågs tillsammans på restaurang Millennium i Höllviken i år. De var där tillsammans för att hylla en gemensam vän som nyligen blivit utsedd till Sveriges bästa föreningsledare.

Anne Lundberg har aldrig pratat särskilt mycket om sitt kärleksliv men i en intervju med Expressen i januari 2017 berättade SVT-profilen om sin rädsla för ensamhet.

– Jag gillar inte att vara själv. Jag gillar tvåsamhet. Nu bor jag ihop med mina barn, men den dagen de flyttar hemifrån vill jag gärna bo ihop med någon annan. Jag är inte bra på att vara ensam, sa hon då.

Anne Lundberg har två vuxna barn tillsammans med exmaken Klas Sundkvist, 66.

2018 gifte sig 50 796 par i Sverige.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.