Hugh Grant och Anna Eberstein på Golden Globe. Foto: HFPA PHOTOGRAPHER / LFI/AVALON.RED B4413Hugh Grant och Anna Eberstein på Golden Globe. Foto: HFPA PHOTOGRAPHER / LFI/AVALON.RED B4413
Hugh Grant och Anna Eberstein på Golden Globe.  Foto: HFPA PHOTOGRAPHER / LFI/AVALON.RED B4413
Hugh Grant och Anna Eberstein. Foto: STEPHEN LOCK / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESSHugh Grant och Anna Eberstein. Foto: STEPHEN LOCK / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Hugh Grant och Anna Eberstein.  Foto: STEPHEN LOCK / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Parets hus i skånska Torekov. Foto: STEFAN LINDBLOM / STELLA PICTURES STEFAN LINDBLOMParets hus i skånska Torekov. Foto: STEFAN LINDBLOM / STELLA PICTURES STEFAN LINDBLOM
Parets hus i skånska Torekov.  Foto: STEFAN LINDBLOM / STELLA PICTURES STEFAN LINDBLOM
Foto: STEFAN LINDBLOM / STELLA PICTURES STEFAN LINDBLOMFoto: STEFAN LINDBLOM / STELLA PICTURES STEFAN LINDBLOM
 Foto: STEFAN LINDBLOM / STELLA PICTURES STEFAN LINDBLOM

Annas livsändring med Hugh Grant utomlands

Publicerad

Svenska tv-producenten Anna Eberstein, 35, väntar sitt tredje barn med den brittiske stjärnskådisen Hugh Grant, 57, och lever nu ett nytt liv i offentlighetens ljus.

Paret lever merparten av sin tid i exklusiva Londonstadsdelen Notting Hill, men spenderar också en hel del tid i sommarvillan i Torekov och på kändistäta tennisfinaler runtom i världen.

Här är Anna Ebersteins liv med Hugh Grant.

"Notting Hill"-skådespelaren Hugh Grant, 57, och svenska tv-producenten Anna Eberstein, 35, väntar sitt tredje barn tillsammans.

Något som bekräftas av Anna Ebersteins mamma Susanne Eberstein.

– Jag är jätteglad förstås, säger Susanne Eberstein, riksdagsledamot för Socialdemokraterna, till Expressen.

Efter kultfilmen - Hugh Grant är tillbaka i Notting Hill

Förra sommaren köpte paret en lyxvilla i mångmiljonklassen i kvarteret Notting Hill i västra London.

Kåken kostade 110 miljoner svenska kronor enligt The Times.

Bostaden ligger bara ett fåtal kvarter från där Hugh Grants karaktär Will Thacker bodde i kultfilmen med samma namn, skriver Daily Mail. Hugh Grant syns ofta på Londons gator när han kör sitt vrålåk, en silvrig Ferrari av modell F12 TDF.

De har dessutom en exklusiv bostad i skånska Torekov, en sommarvilla som gick på drygt sex miljoner kronor, skriver Daily Mail.

 

LÄS MER: Hugh Grant och svenska Anna Eberstein väntar barn

 

Enligt bygglovet är huset på 230 kvadratmeter med öppen planlösning. Det finns totalt fem sovrum, varav ett med speciellt dressing room. Dessutom finns tre badrum, en gästtoalett, arbetsrum, kök, lekrum, tvättstuga plus ett stort vardagsrum med matsal. En separat gäststuga och ett vidbyggt garage med klassisk vipport finns också.

Njuter av tennis i världsklass

Eberstein arbetade tidigare som tv-producent för sportkanalen ESPN och levde då ett liv bakom kameran. Nu syns hon i stället på röda mattan.

Paret verkar också ha ett gemensamt fritidsintresse: tennis.

Hon är en duktig tennisspelare och representerar klubben Queen's Club London - där Hugh Grant regelbundet går på matcher, enligt Aftonbladet.

 

LÄS MER: Hugh Grants kärleksmys med svenska Anna 

 

Anna Eberstein och Hugh Grant har sett spela tennis ihop privat, och så sent som i somras njöt de av världsklasstennis under Wimbledonfinalerna. De har också synts ihop under finalerna i Franska öppna i Paris.

2014 gästade Hugh Grant även klassiska turneringen Swedish Open i Båstad.

– Det är mitt första besök i Båstad faktiskt. Jag tycker att det är fantastiskt. Det är väldigt fint här, berättade han då för Expressen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag