Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anna Paquin måste försvara sin sexualitet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Anna Paquin är gift med sin motspelare i "True Blood", Stephen Moyer, och paret har tvillingarna Charlie och Poppy tillsammans.
Foto: Vera Anderson

Skådespelerskan Anna Paquin kom ut som bisexuell för fyra år sen.

Trots tiden som gått blir hon fortfarande ifrågasatt – senast av tv-legendaren Larry King.

– Är du fortfarande straight om du är med någon? Om du bryter med dem eller om de dör hindrar inte det din sexualitet från att existera, säger hon i ”Larry King Now".

För fyra år sen kom ”True Blood”-skådespelerskan Anna Paquin, 32, ut som bisexuell. Det var i en kampanj för homosexuellas lika rättigheter och nyheten blev så het att kampanjsajten kraschade.

"Jag är Anna Paquin. Jag är bisexuell och jag bryr mig inte", sa hon i kampanjen.

Några månader senare gifte hon sig med motspelaren Stephen Moyer, 44, och tillsammans har de fått tvillingarna Charlie och Poppy, 22 månader gamla.

Det är fortfarande något som vissa har svårt att få ihop. Allra senast den legendariske tv-värden Larry King.

Hindrar inte sexualiteten

I sitt program ”Larry King Now” frågade han Paquin om hennes äktenskap innebär att hon är en icke-praktiserande bisexuell, skriver Female First.

– Alltså, jag menar, jag är gift med min man och vi är lyckligt och monogamt gifta.

Då frågade Larry King, 80, om det stämmer att hon varit bisexuell, vilket fick henne att reagera.

– Jag tror inte att det är något man slutar vara. Är du fortfarande straight om du är med någon? Om du bryter med dem eller om de dör hindrar inte det din sexualitet från att existera. Det fungerar inte så, sa hon i programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.