Nu hävdar en person som kände dem båda att Anna Nicole Smith hade ett förhållande med sin sons flickvän kort innan de båda dog i överdoser. Foto: LIONEL HAHN / KRT 000183OONu hävdar en person som kände dem båda att Anna Nicole Smith hade ett förhållande med sin sons flickvän kort innan de båda dog i överdoser. Foto: LIONEL HAHN / KRT 000183OO
Nu hävdar en person som kände dem båda att Anna Nicole Smith hade ett förhållande med sin sons flickvän kort innan de båda dog i överdoser.  Foto: LIONEL HAHN / KRT 000183OO
Foto: HO / REUTERS X80001Foto: HO / REUTERS X80001
 Foto: HO / REUTERS X80001
Foto: SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWSFoto: SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWS
 Foto: SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWS

Hemligheten avslöjad – flera år efter hennes död

Publicerad

Modellen Anna Nicole Smith dog i februari 2007 – bara månader efter hennes son Daniels död. 

Båda omkom efter att ha överdoserat narkotika. 

Nu hävdar en person som kände dem båda att Anna Nicole Smith hade ett förhållande med sin sons flickvän kort innan dödsfallen – och att detta fick henne och sonen att sluta prata med varandra. 

Enligt Dr. Sandeep Kapoor hade Anna Nicole Smith en affär med sin sons flickvän.

Dr. Kapoor var Anna Nicole Smiths doktor, och åtalades och friades för att ha skrivit ut tunga mediciner till modellen kort innan hennes död.

Den påstådda affären skapade en djup splittring mellan Anna Nicole Smith och sonen, hävdar Dr. Kapoor i en intervju med Radar Online.

 

LÄS MER: Misstagen som ledde till Anna Nicoles död 

"Förstörde deras förhållande" 

– Tjejen blev kär i Anna, och de två hade ett kort sexuellt förhållande. Det var som något ur Shakespeare, säger han.

– Det var därför de tappade kontakten med varandra. Det förstörde deras förhållande, säger Dr. Kapoor om Anna Nicole Smith och sonen. 

Anna Nicole Smiths död år 2007, då hon var 39 år gammal, skapade stora rubriker både i Europa och USA. 

Hon överdoserade bara fem månader efter hennes 20-åriga son dog av samma anledning. 

Hon var känd som modell för jeansmärket Guess, och från reklamkampanjer för H&M. 

 

LÄS MER: Skapad och dödad av den amerikanska drömmen 

Födde dotter – tre dagar innan sonen dog

Hennes äktenskap med den åldrade miljardären J. Howard Marshall, och den rättsliga kampen om arvet efter hans död, blev en följetong i kvällstidningarna på nittiotalet. 

Efter Anna Nicole Smiths död tvingades Dr. Sandeep Kapoor vittna i rätten, då han anklagats för att ha skrivit ut metadon till modellen, som var gravid vid tidpunkten, enligt Los Angeles Times.

Dottern Dannielynn Birkhead föddes den 7 september 2006 – bara tre dagar innan Anna Nicole Smiths son Daniel dog. 

Enligt Radar Online blev Dr. Sandeep Kapoor friad från alla åtalspunkter. Han har skrivit en ny bok där uppgifterna om Anna Nicole Smiths påstådda affär tas upp. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag