Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna-Lisas avslöjande om relationen till ”Adde”

Adrijano ”Adde” Mijanovic.
Foto: Linus Hallsénius, Kanal 5 och Dplay
Anna-Lisa Herascu.
Foto: Linus Hallsénius, Kanal 5 och Dplay

”Ex on the beach”-veteranerna Anna-Lisa Herascu och Adrijano ”Adde” Mijanovics har haft en av-och-på-relation i flera år. 

I podcasten ”Sweet but psycho” avslöjar Anna-Lisa att det är slut och att de inte längre bort tillsammans. 

– Vi är inte tillsammans utan bara väldigt goda vänner. Vi pratar i telefonen nästan varje dag och hörs liksom ofta, säger hon. 

Anna-Lisa Herascu och Adrijano ”Adde” Mijanovics har medverkat i ”Ex on the beach” flera gånger och tittarna har kunnat följa deras stormiga relation. 

I årets säsong gick Anna-Lisa in med målet att förklara för Adrijano ”Adde” Mijanovics att hon bara ville vara vänner. Då hade paret sedan tidigare haft en av-och-på-relation i flera år. 

I podcasten ”Sweet but psycho” berättar Anna-Lisa Herascu att de i dag inte längre är tillsammans. 

– Vi är inte tillsammans utan bara väldigt goda vänner. Vi pratar i telefonen nästan varje dag och hörs liksom ofta. Men vi bor inte heller längre tillsammans, säger hon. 

Adde: ”Går jävligt dåligt”

I en intervju med Hänt i maj berättade Adrijano ”Adde” Mijanovics att han hållit sig singel sedan paret gick skilda vägar. 

– Det går jävligt dåligt alltså. Jag är singel, jag har inte hittat någon eller jag letar inte. Jag har inte varit på jakt eller så, sa han till sajten.

Samtidigt påpekade han att det kändes skönt att koncentrera på sig själv, även om han såg sig själv som en ”förhållandekille”. 

– Men alltså det är jättenice att vara med någon. Jag har alltid varit en förhållandekille, jag har alltid haft förhållanden men sen har jag självklart haft något engångsligg också. Men alla tjejer jag har varit med har jag alltid haft en connection med dem. 

Expressen har sökt Anna-Lisa Herascu. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.