Anna Eberstein och Hugh Grant väntar sitt tredje barn tillsammans. Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNAnna Eberstein och Hugh Grant väntar sitt tredje barn tillsammans. Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Anna Eberstein och Hugh Grant väntar sitt tredje barn tillsammans. Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Anna Eberstein har sina rötter i Sundsvall, men studerade vid Uppsala universitet, där hon tog en mastersexamen i ekonomi år 2003. Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSAnna Eberstein har sina rötter i Sundsvall, men studerade vid Uppsala universitet, där hon tog en mastersexamen i ekonomi år 2003. Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Anna Eberstein har sina rötter i Sundsvall, men studerade vid Uppsala universitet, där hon tog en mastersexamen i ekonomi år 2003. Foto: 247PAPS.TV / SPLASH NEWS / 247PAPS.TV / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Anna Ebersteins hemliga liv – innan Hugh Grant

Publicerad

Anna Eberstein var en tv-producent som levde utanför offentlighetens ljus i Sverige. 

Sedan träffade hon Hugh Grant och blev världskänd över en natt. 

Nu strålar paret tillsammans i väntan på sitt tredje barn. 

Svenska Anna Eberstein väntar sitt tredje barn med megastjärnan Hugh Grant.

Innan hon träffade pojkvännen levde hon ett liv i skymundan i Sverige. 

 

LÄS MER: Annas livsändring med Hugh Grant utomlands 

 

Anna Eberstein har sina rötter i Sundsvall, men studerade vid Uppsala universitet, där hon tog en mastersexamen i ekonomi år 2003. Enligt folkbokföringen är hon utvandrad, men stod senast registrerad på en adress i Vasastan i Stockholm. 

Paret ska enligt den brittiska tidningen Mirror ha träffats på en fest i London.Foto: JOMA / AGENCIA LOF / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Bor i miljonlägenhet i London

Nu bor hon ihop med pojkvännen Hugh Grant i en bostad i mångmiljonklassen i London-stadsdelen Notting Hill. 

De har dessutom byggt ett exklusivt sommarställe i skånska Torekov. Huset mäter 230 kvadratmeter och rymmer tre badrum, fem sovrum inklusive ett speciellt dressingroom. 

Anna Eberstein arbetade under flera år som producent på sportkanalen ESPN. 

Sedan 2014 driver hon det London-baserade företaget Ace&Me tillsammans med sin kusin Pia Tamm Hagnö. Enligt hemsidan marknadsför företaget en handgjord variant av den klassiska svenska sockiplasten. 

Träffades på fest 

Paret har varit tystlåtna om sitt förhållande – men enligt den brittiska tidningen Mirror träffades de på en fest i London då Anna Eberstein föreslog en filmidé för Hugh Grant. 

 

LÄS MER: Hugh Grant och svenska Anna Eberstein väntar barn 

 

Tidningen uppger att Hugh Grant blev förälskad och bjöd ut Anna Eberstein på flera dejter. 

Men paret planerar sannolikt inget bröllop – Anna Eberstein har flera gånger uttryckt sina åsikter om äktenskap på sitt Twitterkonto. 

"Äktenskap är tråkigt", skrev hon i ett Twittermeddelande i maj förra året. 

https://twitter.com/eberlady/status/868367258212593664

Väntar sitt tredje barn 

I veckan stod det klart att paret väntar sitt tredje barn.

– Ja det är härligt, snart har jag sex barnbarn. Det är jättekul, sade Anna Ebersteins mamma, den socialdemokratiska riksdagsledamoten Susanne Eberstein, till Expressen.

Paret har två barn sedan tidigare, sonen John som föddes 2012, och ytterligare ett barn som föddes 2015.

Hugh Grant har sedan tidigare två barn med Tinglan Hong. Tabitha Xaio Xi föddes 2011 och Felix Chang 2012. När det nya barnet föds kommer han att bli fembarnspappa.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag