Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anna Brolins chock efter Gynnings vågade ord

Mångsysslaren Carolina Gynning.
Foto: TV4
Carolina Gynning berättar om sin nya hobby för Anna Brolin i ”Efter fem” i TV4.

”Triangle of sadness”-aktuella Carolina Gynning gästade nyligen ”Efter fem” i TV4.

Där berättade konstnären om sin nya hobby – som fick programledaren Anna Brolin att nästan tappa orden i sändning.

– Universum sa till mig att sluta måla de ansikten som jag egentligen är känd för... säger Gynning i programmet, rapporterar Svensk dam.  

Carolina Gynning, 43, är aktuell i Ruben Östlunds nya film ”Triangle of sadness” som snart går upp på biograferna.

När entreprenören gästade ”Efter fem” i TV4 nyligen berättade hon om när den svenska stjärnregissören tillfrågade henne att medverka.

– Jag blev otroligt smickrad. Jag har alltid följt Ruben och tycker att han är en otrolig duktig regissör. Sen tänkte jag: ”Vill han träffa mig?”. Det var supernervöst att träffa honom men sen var det bara att köra på. Han sa: ”Varsågod, kör i gång”, sa Gynning i programmet enligt Svensk dam. 

Gynnings vågade ord i sändningen

Som konstnär har Gynning gjort sig känd för att måla ansikten och kvinnoporträtt. Men i ”Efter fem” berättade konstnären att hon nu har ersatt det med en ny hobby – en hobby som växte fram efter en ”utrensning” med grodgift, även kallat kambo.

– Universum sa till mig att sluta måla de ansikten som jag egentligen är känd för, nu ska du göra precis det du vill. Och då blev det bara fittor, sa hon i ”Efter fem”. 

Någon som inte var beredd på det oväntade uttalandet var programledaren Anna Brolin, 42, som började skratta och fick svårt att hitta orden i direktsändningen.

– Det är det som händer... fyllde Brolin i och skakade på huvudet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.