Anna Books sexliv är ”om möjligt ännu bättre” efter hennes viktnedgång. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESAnna Books sexliv är ”om möjligt ännu bättre” efter hennes viktnedgång. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Anna Books sexliv är ”om möjligt ännu bättre” efter hennes viktnedgång.  Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Anna Book tillsammans med maken Roberto Toledano. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESSAnna Book tillsammans med maken Roberto Toledano. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Anna Book tillsammans med maken Roberto Toledano.  Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Anna Book. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESAnna Book. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Anna Book.  Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Anna Books kärleksliv med maken

Publicerad

Anna Book är lyckligare än någonsin.

Nu berättar hon om sin förvandling efter "Biggest loser VIP", viktnedgången och sitt vilda sexliv med maken Roberto Toledano.

 – Kärlekslivet är om möjligt bara ännu bättre eftersom Roberto känner att jag är genuint glad. Allting blir mycket bättre per automatik. Och orken är ju en annan sak, säger Anna Book. 

Anna Book har rasat i vikt – och blivit en gladare person. I höst kommer hennes kamp mot vikten att visas i "Biggest loser VIP" på Sjuan men redan nu berättar artisten, som på semester i Spanien tillsammans med familjen, om sin stora förvandling.

– Jag mår väldigt bra. De senaste månaderna har varit väldigt tuffa och intensiva och så är det fortfarande. Men samtidigt känner jag att jag har utvecklats otroligt mycket som människa. Jag är starkare och mer harmonisk än jag någonsin varit tidigare, säger Anna Book.

 

LÄS MER: Anna Book avslöjar skönhetsingreppen 

 

Att vara med i "Biggest loser" var inget lätt beslut.

– Jag velade mycket fram och tillbaka eftersom jag tvivlade på mig själv. Det dummaste av allt är att man är orolig över vad andra ska tycka och tänka. Jag är glad att jag hade en familj som stöttade och peppade mig att göra det här.

Anna Book om sitt sexliv med maken

Anna Book beskriver upplevelsen som "99 procent positiv".

– Den sista procenten handlar om de som har negativa tankar och åsikter. Men det bekommer mig inte det minsta. Det är så skönt att kunna säga det här mitt i mitt 46-åriga liv men den här gången bryr jag mig verkligen inte om vad någon annan tänker. Det bekommer mig inte det minsta. Jag är jag och min kropp är mitt tempel.

 

LÄS MER: Sveket mot Anna Book efter diskvalificeringen

 

Hur familjelivet med din man påverkats av viktnedgången? Jag tänker att man kanske blir lite gladare?

– Du tänker på vårt vilda sexliv? Vårt sexliv har alltid varit jättebra. Vi har alltid haft en enormt fin, nära och kärleksfull relation. Det verkar finnas en generell missuppfattning att tjockisar inte kan ha sex. Men jag är en sexuell person som är väldigt feminin och kvinnlig. Jag älskar min man mer än någonsin.

– Kärlekslivet är om möjligt bara ännu bättre eftersom Roberto känner att jag är genuint glad. Allting blir mycket bättre per automatik. Och orken är ju en annan sak. Man kanske inte bara håller på i tio minuter, nu är det två timmar. "Så, pang, håll käften, bara lägg dig ner och var tyst". Jag njuter av livet.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag