"Biggest Loser"-utmaningen orsakade storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark. Foto: Sjuan"Biggest Loser"-utmaningen orsakade storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark. Foto: Sjuan
"Biggest Loser"-utmaningen orsakade storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark.  Foto: Sjuan
I tisdagens avsnitt av bantningsprogrammet vill Anna Book att de andra ska glufsa godis så att hon kan vinna ett samtal hem till familjen. Foto: SjuanI tisdagens avsnitt av bantningsprogrammet vill Anna Book att de andra ska glufsa godis så att hon kan vinna ett samtal hem till familjen. Foto: Sjuan
I tisdagens avsnitt av bantningsprogrammet vill Anna Book att de andra ska glufsa godis så att hon kan vinna ett samtal hem till familjen.  Foto: Sjuan
Deltagarna i "Biggest Loser VIP" börjar känna sig pressade. Då de plötsligt står inför ett val mellan fördel i tävlingen och ett samtal hem utbryter ett storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark. Foto: PÄR BÄCKSTRAND / TV4Deltagarna i "Biggest Loser VIP" börjar känna sig pressade. Då de plötsligt står inför ett val mellan fördel i tävlingen och ett samtal hem utbryter ett storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark. Foto: PÄR BÄCKSTRAND / TV4
Deltagarna i "Biggest Loser VIP" börjar känna sig pressade. Då de plötsligt står inför ett val mellan fördel i tävlingen och ett samtal hem utbryter ett storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark.  Foto: PÄR BÄCKSTRAND / TV4

Anna Books utbrott på Camilla Henemark

Publicerad

"Biggest Loser"-utmaningen orsakade storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark. 

I tisdagens avsnitt av bantningsprogrammet vill Anna Book att de andra ska glufsa godis så att hon kan vinna ett samtal hem till familjen. 

Men efteråt blir deltagarna känslosamma. 

– Jag får skrika hur mycket jag vill, ryter Anna Book efter att Camilla Henemark bett henne att lugna ner sig.

Deltagarna i "Biggest Loser VIP" börjar känna sig pressade. Då de plötsligt står inför ett val mellan fördel i tävlingen och ett samtal hem utbryter ett storbråk mellan Anna Book och Camilla Henemark. 

Anna Book vill att lagkamraterna ska mumsa godis och chips för att vinna ett samtal hem – men när det är dags att gå igenom "frestelserummet" äter hon ingenting själv. 

Detta oroar Camilla Henemark, som befarar att det är hon som kommer ryka om laget förlorar veckans tävling. 

Till skillnad från Anna Book tog hon för sig av godsakerna. 

– Jag inser nu att jag har skjutit mig själv i foten, eftersom jag vet att ni inte kommer vara lojala mot mig, säger Camilla Henemark anklagande till lagkamraterna. 

 

LÄS MER: Anna Book i bråk under tv-inspelning 

Anna Book: "Jag får skrika hur mycket jag vill"

Anna Book, som känner sig skyldig eftersom det är hon som främst velat vinna samtalet hem, får spel och ryter åt de andra. 

– Lugna ner dig, du behöver inte skrika, säger Camilla Henemark. 

Då brinner det i huvudet på Anna Book. 

– Tala inte om för mig vad jag ska göra, för jag har inte talat om för dig vad du ska göra, skriker hon åt Camilla Henemark.

– Jag får skrika hur mycket jag vill, fortsätter artisten. 

Veckans avsnitt av "Biggest Loser VIP" sänds på tisdag klockan 21 i Sjuan.

 

LÄS MER: TV4:s tvingas ändra reglerna – för att rädda Anna Book

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag