Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Books nya kropp efter ”Biggest loser”

Foto från Anna Books Instagram.
Anna BookFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND

För ett år sedan inledde Anna Book hälsoresan som ledde fram till vinst i ”Biggest loser VIP”-finalen i höstas.

Efter att ha pushat sig själv stenhårt för att nå målet, säger hon sig nu landat i en långsiktigt hållbar livsstil. 

– Om jag ska vara ärlig så var jag lite för smal för min smak när jag vann. I dag sitter byxorna bättre, säger Anna Book.

Den 9 oktober i fjol stod Anna Book, 47, som vinnare i finalen av ”Biggest loser VIP”. Vågen landade på 56 kilo - inom loppet av några månader hade artisten gått ner 22 kilo.

Enligt Anna Book krävdes det stora ansträngningar för att ta hem segern, hon pushade sig själv hårt.

– Jag körde på i ett tempo som man absolut inte kan göra mer än ett par månader om man inte är elitidrottare. Jag var väldigt medveten om att jag absolut inte kunde fortsätta pressa mig själv på det sättet, säger hon.

 

LÄS MER: Anna Book utnyttjas på dejtingapp: ”Inte okej” 

 

Anna Book: ”Jag ser frisk ut”

Nu i efterhand kan Anna Book se att hon var väldigt tunn vid finalen. I dag har hon hittat en balans som passar henne bättre.

– Min målsättning har aldrig varit att vara utmärglad och superskinny. Om jag ska vara ärlig så var jag lite för smal för min smak när jag vann ”Biggest loser”. I dag kommer jag i samma byxor som vid finalen, men de sitter bättre. Jag älskar den kvinnliga kroppen och formerna, säger hon och fortsätter:

– Vad vågen säger bryr jag mig inte så mycket om, jag utgår mer från mina mått. Jag tycker jag ser väldigt frisk ut, säger hon.

Anna Book får ta emot mycket näthat som handlar om hennes kropp.

– Det finns de som vill att jag ska falla. Ett litet mörkertal av människor vill bibehålla mina fula smeknamn som de har trakasserat mig med i 30 år. Men det biter inte på mig, det är bara gratis bränsle i min Ferrari. Jag kommer att bibehålla den här livsstilen.  

 

LÄS MER: Anna Book om operationen hon ångrar