Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Books livsbeslut med maken Roberto

Anna Book och maken Roberto Toledano har köpt hus.Foto: FREDRIK WENNERLUND / STELLA PICTURES
Anna Book drömde om ett modernt hus men föll för renoveringsobjektet.Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Trots att det är mycket att göra med det nya huset säger Anna Book att hon har hittat hem.Foto: OLLE SPORRONG

Anna Book och maken Roberto Toledano hade länge letat efter drömhuset när de fann sitt paradis.

Ett 200 kvadratmeter stort renoveringsobjekt med uppriven trädgård.

– Vi tappade helt andan. Vi bestämde oss väldigt fort, det kändes hemma, säger Anna Book.

För sångerskan Anna Book, 48, börjar ett nytt livskapitel. På hennes sociala medier får vi följa med när hon och maken Roberto Toledano, 50, renoverar sitt drömhus. Men det 200 kvadratmeter stora huset var inte vad paret till en början såg framför sig när de började drömma om att bli husägare.

När paret bestämde sig för att lämna lägenheten i Solna som varit deras hem i 16 år såg de framför sig hur de skulle finna ett modernt hus med öppna ytor och en liten lättskött trädgård. Men riktigt så blev det inte. Efter att ha letat i ett femtontal olika kommuner ramlade de över ett renoveringsobjekt och föll pladask.

– Det var bara betong, det var inga golv, det var liksom rör och hål så vi bara tittade på varandra och tänkte att ”shit vad är det här”. Men sedan så förstod vi väldigt snabbt att här har vi en möjlighet att komma in och påverka, göra det till vårat, förklarar Anna Book.

Anna Book: ”Vi tappade helt andan”

Anna Book beskriver att det direkt kändes som att komma hem.

– Vi tappade helt andan. Vi bestämde oss väldigt fort, det kändes hemma.

Efter att ha renoverat huset under vintern har paret nu kunnat flytta in i sitt paradis. Anna Book beskriver att det är mycket att göra innan huset nått sin fulla potential men att de har all tid i världen och vill njuta av resan.

https://www.instagram.com/p/Bw9NecgFYnv/

De viktigaste delarna är klara, berättar Anna Book. Badrum, tvättstuga, kök och sovrum är färdiga. Nu väntas fix med gardiner, tavlor och garderober som ska platsbyggas. Samtidigt som trädgården ska fixas, med träd som ska fällas, gräs som ska planteras och grus som ska fyllas på i gångarna. Nu ser hon fram emot att se huset blomstra och att dela med sig av resan på sociala medier.

– Vi vet inte alls hur lång tid det kommer ta. Vi tar en sak i taget, säger Anna Book.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.