Anna Book gästade TV4:s Nyhetsmorgon under morgonen. Foto: TV4Anna Book gästade TV4:s Nyhetsmorgon under morgonen. Foto: TV4
Anna Book gästade TV4:s Nyhetsmorgon under morgonen.  Foto: TV4
Anna Book gästade TV4 Nyhetsmorgon under tisdagen. Foto: TV4Anna Book gästade TV4 Nyhetsmorgon under tisdagen. Foto: TV4
Anna Book gästade TV4 Nyhetsmorgon under tisdagen.  Foto: TV4

Anna Books ilska mot Tilde de Paula

Publicerad

Anna Book riktar skarp kritik mot Tilde de Paula efter hennes agerande i "Nyhetsmorgon". 

Flera tittare har reagerat och nu menar "Biggest loser VIP"-vinnaren att TV4-programledaren behandlade henne kyligt i direktsändning. 

"Jag hamnade i nån sorts chock över Tildes bemötande, det gjorde ONT", skriver Anna Book på Instagram.

På tisdagsmorgonen medverkade Anna Book i TV4 Nyhetsmorgon. Efter medverkan delade "Biggest loser VIP"-vinnaren ett inlägg på Instagram om inslaget som först beskrivs med vänliga ord.

"Tack till nyhetsmorgon och vänliga Peter Jihde och Tilde de Paula för ett trevligt besök hos er imorse" skriver Anna Book på Instagram under en bild tillsammans med tv-profilerna. 

Under dagen ramlade kritiska kommentarer in på Anna Books inlägg. Flera tittare reagerade och menade att tonen mot Anna Book inte var trevlig. 

Då valde artisten att berätta hur hon menar att hon egentligen kände om mötet. 

 

LÄS MER: Tittarilskan efter Books vinst i "Biggest loser" 

 

"Lämnade TV4 studion ledsen inombords"

Nedslagen och nedstämd lämnade Anna Book TV4 studion efter tisdagsmorgonens medverkan. Orsaken? Tilde de Paula. 

"Det smärtade mig otroligt mycket och jag hamnade i nån sorts chock över min känsla över Tildes bemötande och hur hon pratade till mig. Nästan som om hon inte ville ha mig i sin närhet och det gjorde ONT!!!" 

 

Tilde de Paula prisades som årets kvinnliga programledare på årets Kristallengala. Foto: OLLE SPORRONG

 

Trots vreden mot Tildes agerande försökte Anna hålla masken. 

"Men jag försökte vara glad och professionell .... men känslan försvann inte och hon sa knappt hej då..... blev riktigt sårad faktiskt.... men hade direkt annat på TV4 att jobba med. Så jag försökte släppa det.... men blir väldigt berörd nu när jag hört MÅNGA under dagen säga exakt samma saker som ni skriver här..." 

 

LÄS MER: Dolde sanningen i finalen – när Anna Book vann 

 

Anna rasar på bristande stöd efter "Biggest loser VIP"

Anna Book är inte enbart sårad av Tilde de Paulas bemötande. Hon kastar även en känga mot reaktioner från folk i allmänhet.

"Varför är folk inte glada för MIN skull?!?!? Jag tar för 1a gången i mitt vuxna liv hand om mig själv fullt ut - med HELA MIN FAMILJS STÖD. Så VAD GÖR ELLER HAR JAG GJORT FÖR FEL?"

 

Expressen söker TV4.

Relaterade ämnen
Moa Lindstedt

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag