Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Books beslut – för att skydda familjen

Anna Book tackade nej till en egen realityserie. Foto: IBL
”Det är klart det rör sig om stora pengar, det skulle vara hyckleri och patetiskt att få det att verka som något annat”, säger Anna Book. Foto: OLLE SPORRONG

Anna Book har erbjudits miljoner för sin egen realityserie i stil med "Wahlgrens värld" och "Hyséns".

Nu avslöjar Book varför hon valde att tacka nej till projektet i slutändan.

– Det är klart det rör sig om stora pengar, det skulle vara hyckleri och patetiskt att få det att verka som något annat, säger Anna Book.

Anna Book, 48, var på vippen att börja spela in en egen realityserie tillsammans med sin familj – men i sista stund valde artisten och hennes anhöriga att lägga projektet på is.

Nu förklarar artisten sitt beslut att stoppa inspelningen av programmet.

– Vi fick en egen realityserie men valde att pausa det. Det gjorde jag ganska precist för ett år sedan, vi valde att skjuta det lite på framtiden. Det kanske blir av, det kanske aldrig blir av. Det var nog inte rätt läge, säger Anna Book.

 

Anna Book och maken Robert Toledano. Foto: JOHAN JEPPSSON/IBL BILDBYRÅ

Anna Book tackade nej

"ABC"-stjärnan konstaterar att det rörde sig om miljonbelopp som familjen hade tjänat på att göra en realityserie – men att de ändå valde att tacka nej.

– Det är klart det rör sig om stora pengar, det skulle vara hyckleri och patetiskt att få det att verka som något annat. Men vi valde att sätta människan före miljonerna, säger Anna Book, och fortsätter:

– Men vi har inte tänkt oss att göra en reality i första hand för pengarna, gör man det bara för pengarna så blir man nog ganska torsk.

Book säger att hon skulle vilja att alla hennes barn hinner bli myndiga innan det blir någon realityserie, men menar också att det lika gärna inte kan bli någon serie överhuvudtaget.

– Blir det inte av så fortsätter livet. Men jag och familjen var väldigt nöjda med kanal och produktionsbolag. 

 

Om en realityserie blir av ska alla barnen ha hunnit bli myndiga, berättar Anna Book. Foto: OLLE SPORRONG

Anna Book: ”Inte ångrat det en sekund”

Anna Book berättade först om de avbrutna planerna på en egen realityserie i podcasten "Kändispodden"

– Anledningen till det var att jag ville sätta människorna i min familj framför att förverkliga den drömmen. Hur det än var så var två av dem minderåriga, och jag tog det ett varv till, och har inte ångrat det en sekund, säger Anna Book i podcasten, och fortsätter:

– Men har jag lagt det på hyllan? Nej det har jag inte gjort. Snart är de myndiga både två.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.