Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINENFoto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
 Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSONFoto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON

Anna Books ärliga bild – efter viktraset

Publicerad

"Biggest Loser VIP"-vinnaren Anna Book förbluffar följarna med att publicera bilder på sin nya mage. 

Viktraset har skadat magen meddelar artisten på Instagram. 

”Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand… det var vetskapen om min förslappade bukvägg & dom isär slitna magmusklerna", skriver Anna Book. 

"Biggest Loser VIP"-vinnaren Anna Book, 47, tappade över 70 kilo i vikt. Artistens viktresa sträcker sig från 130 kilo till hennes nuvarande 56 kilo. 

 

LÄS MER: Anna Books svåra tid efter operationen 

 

Nyligen publicerade Anna Book en bild på sociala medier tagen tre veckor innan sångerskan kammade hem vinsten i finalen av "Biggest Loser VIP". 

Efter bilden av artistens mage togs har Anna Book tappat ytterligare 7-8 kg. Viktraset var inte bara till godo - det förde även med sig problem berättar artisten i ett inlägg på Instagram:

”Men då händer det också mycket med huden. Speciellt över magen, där jag verkligen har lidit utav en enormt stor bukfetma, med ett midjemått på 146cm som mest då jag vägde 130 kg”.

Dessvärre slutar inte magproblemet för Anna Book vid huden, ett ännu större hälsoproblem är insidan av artistens mage. 

”Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand… det var vetskapen om min förslappade bukvägg & dom isär slitna magmusklerna på insidan, som ledde till att jag aldrig hade hundraprocentig funktion/kapacitet, form & styrka i magen” skriver Anna Book på Instagram.

 

LÄS MER: Books hemliga bröstförändring

 

Enligt Hänt bestämde sig Anna Book för att boka in en operation när, och om, hon nådde viktmålet på 60 kilo. Vilket hon nu passerat - och trots bieffekter av viktnedgången är Anna Book fast besluten att fortsätta sin nya hälsosamma livsstil. 

”Jag trivs med mitt tryggare och säkrare jag. Det är min kropp och jag gjorde grovjobbet”, skriver Anna Book.

Relaterade ämnen
Moa Lindstedt

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag