Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna Books ärliga bild – efter viktraset

Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON

"Biggest Loser VIP"-vinnaren Anna Book förbluffar följarna med att publicera bilder på sin nya mage. 

Viktraset har skadat magen meddelar artisten på Instagram. 

”Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand… det var vetskapen om min förslappade bukvägg & dom isär slitna magmusklerna", skriver Anna Book. 

"Biggest Loser VIP"-vinnaren Anna Book, 47, tappade över 70 kilo i vikt. Artistens viktresa sträcker sig från 130 kilo till hennes nuvarande 56 kilo. 

 

LÄS MER: Anna Books svåra tid efter operationen 

 

Nyligen publicerade Anna Book en bild på sociala medier tagen tre veckor innan sångerskan kammade hem vinsten i finalen av "Biggest Loser VIP". 

Efter bilden av artistens mage togs har Anna Book tappat ytterligare 7-8 kg. Viktraset var inte bara till godo - det förde även med sig problem berättar artisten i ett inlägg på Instagram:

”Men då händer det också mycket med huden. Speciellt över magen, där jag verkligen har lidit utav en enormt stor bukfetma, med ett midjemått på 146cm som mest då jag vägde 130 kg”.

Dessvärre slutar inte magproblemet för Anna Book vid huden, ett ännu större hälsoproblem är insidan av artistens mage. 

”Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand… det var vetskapen om min förslappade bukvägg & dom isär slitna magmusklerna på insidan, som ledde till att jag aldrig hade hundraprocentig funktion/kapacitet, form & styrka i magen” skriver Anna Book på Instagram.

 

LÄS MER: Books hemliga bröstförändring

 

Enligt Hänt bestämde sig Anna Book för att boka in en operation när, och om, hon nådde viktmålet på 60 kilo. Vilket hon nu passerat - och trots bieffekter av viktnedgången är Anna Book fast besluten att fortsätta sin nya hälsosamma livsstil. 

”Jag trivs med mitt tryggare och säkrare jag. Det är min kropp och jag gjorde grovjobbet”, skriver Anna Book.

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!