Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna Book ställer in – avslöjar lögnen

Anna Book är frisk. Foto: OLLE SPORRONG
Anna Book. Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON

En karaokekväll med Anna Book hade många fans planerat in under fredagskvällen.

Men plötsligt ställdes evenemanget in i sista sekund och artisten påstods vara sjuk, något som inte stämmer.

 – När jag läser det som de skrivit så kanske man kanske vill få det att tro att det är jag som är sjuk. Men jag är frisk som en nötkärna, säger Anna Book.

Under fredagen skulle Anna Book, 48, uppträda under en karaokekväll på O'Learys i Huddinge centrum utanför Stockholm. Det var flera hundra som tackat ja i Facebook-evenemanget och många fans hade tänkt resa långt för att få se artisten uppträda. Men plötsligt fick de sig en tråkig överraskning, när O'Learys meddelade att artisten inte skulle kunna dyka upp under kvällens evenemang.

”OBS !! OBS !!
Kvällens event med Anna Book är tyvärr inställt pga sjukdom. Anna Book vill även hälsa till alla att hon kommer att komma till oss vid ett annat tillfälle. Vi kommer att ha karaoke från 21:00 men dessvärre så kommer inte Anna att gästa oss denna kväll. Vi är väldigt ledsna att behöva ställa in med så kort varsel ”
, skriver företaget.

Är egentligen inte sjuk

När Expressen når Anna Book berättar hon att anledningen som står skriven i den inställa evenemangsannonsen inte stämmer. 

– Jag skulle vilja dementera en sak i den här annonsen som de har lagt upp, att det är inställt på grund av sjukdom. Det stämmer inte från min sida. När jag läser det som de skrivit så kanske man kanske vill få det att tro att det är jag som är sjuk. Men jag är frisk som en nötkärna, säger Anna Book.

Anledningen till den plötsliga avbokningen vill artisten inte gå in på men hon hoppas på att uppträda i området vid ett annat tillfälle.

– Det här beror på saker och ting som jag av professionella skäl inte vill gå in på. Men jag beklagar verkligen missförståndet och jag har varit öppen för en lösning vid ett senare tillfälle då förutsättningarna och förväntningarna ska vara korrekta. Och inte någonting annat. 

Ber om ursäkt till fansen

I evenemanget flödar det av kommentarer från besvikna fans. Vissa skriver att de sett fram emot kvällen i månader och några har till och med rest långt för att få se artisten.

– Jag är hemskt ledsen och tycker om att sjunga för min publik i stora och små sammanhang. Jag gillar mångfalden och variationen, det är de som är så härligt med mitt yrke så jag kan bara beklaga, säger Anna Book och fortsätter:

– Jag är hemskt ledsen för de som blir besvikna men jag tänker inte gå i pension ännu så det kommer finnas fler tillfällen. Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge. 

Expressen har sökt O'Learys Huddinge som valt att inte kommentera händelsen.