Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna Book: "Ska bli jättekul och mysigt"

Anna Book och maken Roberto. Foto: Sven Lindwall
"Detta gjorde mig mycket glad. Jag minns inte riktigt när jag fick vara helt ensam och mysa med min man", skriver Book på Instagram. Foto: Cornelia Nordström

Anna Book fyllde i förra veckan 45 år.

Då passar maken Roberto på att bjuda in till en kväll i kärlekens tecken.

"Överraskningarna slutar inte komma från min man", skriver artisten på Instagram.

I torsdags fyllde Anna Book 45 år och hon överraskades då rejält av familjen. Inte nog med att hennes dotter Felicia hade lagat en riktig festmåltid och bakat en härlig tårta, maken Roberto överraskade också med en resa. Resan visade sig gå till Malmö där parets bästa vänner bor och helgen fylldes med goda middag, umgänge och mycket skratt.

"De 3 finaste dagarna & 2 nätterna på länge med våra fina vänner. Kan bara säga det igen, vi älskar er så mycket", skrev Anna om helgen på sitt Instagramkonto.

 

LÄS MER: Här är Anna Books vågade bild till maken.

 

Och nu har hennes man slagit till igen. När hon på måndagen kom hem möttes hon av ett handskrivet brev där han bjöd in till en båttur på tu man hand.

 

 

 

 

"Överraskningarna slutar inte komma ifrån min man. Kom hem från möten och ärenden NU. Och då väntar denna lapp med fina blommor här hemma och jag ska visst bara göra mig fin för min man och en romantisk middag med båttur och utomhusspa ombord på våra fina vänner Ankie Bagger och Mattias fina båt M/S Molly som jag velat göra länge nu. Så jag är riktigt glad", skriver hon och berättar även att dottern Felicia och hennes pojkvän Hristos lovat att vara barnvakt hela natten.

"Dom går på bio med Antonio och Vanessa med sleepover hos dem, så kör dom ungdomarna till skolan i morgon. Gud så snällt. Jag så redan blivit så kärleksfullt och mysigt firad. Detta gjorde mig mycket glad. Jag minns inte riktigt när jag fick vara helt ensam och mysa med min man. Så det ska bli jättekul och mysigt."

 

LÄS MER: Anna Book - "Var bara jag och mina tuttar".

 

Anna Book har tidigare berättat om hennes och maken Robertos kärlek för varandra.

- Han är den finaste människan på jorden och vi stöttar varandra i allt. Allt som vi har gått igenom tillsammans har bara stärkt vår relation, har hon sagt.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.