Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Book: Sanningen om sexet på Ica Maxi

Anna Book avslöjar sexet på Ica Maxi.Foto: OLLE SPORRONG
Roberto Toledano och Anna Book.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Anna Book avslöjade att hon och maken Roberto Toledano hade haft sex på Ica Maxi.

Nu berättar artisten vad som egentligen hände i matbutiken.

– Jag kan rekommendera det. Piffa upp vardagen lite, säger Anna Book i ett klipp på Youtube.

Anna Book, 47, har inga problem med att dela med sig av sitt sex- och kärleksliv med maken Roberto Toledano.

Tidigare har hon berättat att paret haft sex inne på Ica Maxi i Stockholm - och nu avslöjar hon vad som egentligen hände i matbutiken.

I ett klipp på Youtube där Anna Book gör en "Tinder-takeover", alltså använder sig av dejtingappen Tinder, säger hon att hon bara vill skriva till maken.

– Jag tänker bara vad jag skulle skriva till Roberto – vill du att jag kommer på en snabbis? På Waynes Coffe? Eller ska vi ta Ica Maxi igen, säger Anna Book i klippet.

 

LÄS MER: Book i pengabråk – efter vinsten i "Biggest loser"

 

Anna Book avslöjar sexet på Ica Maxi med maken Roberto

 

LÄS MER: Anna Books ilska mot Tilde de Paula

 

Hon konstaterar att det var länge sedan paret hade sex på Ica Maxi.

– Det var ju 20 år sen sist det där med Ica Maxi så det kanske är dags för en repris, det är rätt så kul nu för vi har ju värsta grejen om det där med Ica Maxi. säger Anna Book i Youtube-videon.

Anna Book berättar sedan detaljerna om vad det var som hände på Ica Maxi - och hur det kom sig att paret överhuvudtaget hade sex på en kundtoalett i matbutiken.

– Vi hade sex där en gång på kundtoaletten och jag bara stretade emot men så när vi kom till kundtoan så kom städaren precis ut från handikapptoaletten och jag bara "perfect" för det är "clean in there" och man behöver ju liksom inte sitta ner, haha. Så det var faktiskt jävligt nice! Jag kan rekommendera det. Piffa upp vardagen lite, säger Anna Book.