Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Book och Arga snickaren har försonats

Under fredagens program dök Anna Book upp i Let's danceFoto: Olle Sporrong
Anders "Arga Snickaren" Öfvergård fick lämna tävlingenFoto: Olle Sporrong

Anna Book och Anders Öfvergård hamnade i ett storbråk efter "Arga snickaren VIP".

I samband med "Let's dance" har nu de forna fienderna träffats – och slutit fred.

– Vi gav varande en härlig kram och snackade lite, säger Anna Book.

Anna Book var med i "Arga snickaren VIP" – sedan tog det hus i helvete.

Efter att först ha verkat vara nöjd med Anders Öfvergårds insatser riktade Anna Book en månad senare hård kritik mot den arga snickaren. Bland annat anklagade hon honom för att ha förstört hennes lägenhet, något som skulle bli en lång följetång.

Sedan storbråket har Anna Book och Anders Öfvergård hållit sig undan från varandra – nu har de dock återförenats. I fredagens avsnitt av "Let's dance" medverkade Anna Book, som tidigare varit en deltagare i programmet, i en sketch. Och i en intervju med Hänt avslöjar hon att hon bara dagar tidigare träffat Anders Öfvergård bakom kulisserna och slutit fred.

Dessutom säger hon, något oväntat, att hon hejar extra mycket på Anders Öfvergård i "Let's dance" (han tvingades dock lämna programmet redan samma kväll, reds anm.).

– Alltså det som min make, som äger bostaden var mest missnöjd med var egentligen att det sprack. Det hade ingenting med soffor, bord eller vitvaror att göra i grund och botten. Utan det som det handlade om var själva ombyggnationen av köksön, det sprack överallt i alla kanter och runt om hela bygget. Det är egentligen det som har varit kärnan till att vi inte har varit nöjda, säger Anna Book till Hänt.

 

LÄS MER: Anna Book: Arga snickaren förstörde min lägenhet 

 

Hon står dock fast vid att Anders Öfvergård ska ha "ljugit" om att han har varit hemma hos Anna Book vid fem tillfällen.

Anders Öfvergård: Jag kan inte laga hennes tvättmaskin

För bara några dagar sedan träffades alltså Anders Öfvergård och Anna Book för första gången sedan det stora bråket.

– Den första jag såg när jag kom in i studion var Anders och vi gav varande en härlig kram och snackade lite. Jag kände att det inte finns någon anledning att älta. Allting är fixat och klart och vi är supernöjda och glada. 

 

LÄS MER: Anna Book: Jag har ingen offerkofta 

 

Anders Öfvergård säger till Hänt att Anna Books kritik har varit överdriven.

– Jag kan ju inte laga hennes tvättmaskin, det vet hon. Jag kan be henne ringa men hon vill inte göra det. Men hon fick en kram och har hon kritik så får hon ge den och jag lyssnar och gör det jag kan. Jag har sett till att folk har varit hemma hos henne fem gånger och fixat. Det är vad jag kan säga.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.