Anna Book var en av deltagarna i ”Biggest loser VIP". Under inspelningar pågick flera konflikter. Foto: /IBL / /IBLAnna Book var en av deltagarna i ”Biggest loser VIP". Under inspelningar pågick flera konflikter. Foto: /IBL / /IBL
Anna Book var en av deltagarna i ”Biggest loser VIP". Under inspelningar pågick flera konflikter.  Foto: /IBL / /IBL
Anna Book. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMAnna Book. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Anna Book.  Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Anna Book i bråk under tv-inspelning

Anna Book hamnade i flera konflikter i samband med "Biggest loser VIP".

Nu berättar artisten om de stora bråken under inspelningen av programmet, som sänds på Sjuan i höst.

Samtidigt slår hon tillbaka mot de elaka kommentarerna hon har fått för sin förändring.

– Det är sju stora egon, "titta på mig, se mig, bekräfta mig", säger Anna Book.

Nyligen avslutades inspelningen av "Biggest loser VIP", som sänds i Sjuan i höst. Nu berättar Anna Book, en av deltagarna i kändisversionen av det populära bantningsprogrammet, om de tuffa konflikterna.

 

LÄS MER: Efter förvandlingen – nu hyllas Anna Book 

 

När Anna Book får frågan om det var mycket bråk mellan deltagarna skrattar hon.

– Ja, det var det. Men inte på det sättet att det var någonting som var av stor betydelse. Det var snarare jönseri i stundens hetta eftersom att man är i en väldigt pressad situation. Däremot var det inga konflikter som gick in på djupet och som har gjort att man fått ovänner eller att någon blivit sårad på djupet. Det var mycket i missförstånd i stundens hetta, säger hon.

Anna Book om bråken i "Biggest loser"

Anna Book beskriver hur de andra deltagarna inte ville ta till sig av det hon sa.

– Du kan försöka övertyga människor att du vill väl, inte illa, tills du blir blå i ansiktet. Om personen inte är mottaglig för det så funkar det inte. Men utan att avslöja för mycket kan jag säga att jag var extremt rakryggad och visade ett stort civilkurage.

– Jag föddes med en ryggrad och jag tänker dö med en ryggrad. Så är det bara. Jag står för allt som hände i "Biggest loser". Det var mycket drama men i dag kan jag skratta åt det.

Vad berodde det på tror du?

– Det är ju sju stora egon, "titta på mig, se mig, bekräfta mig". Ser ni att jag är duktig och bäst? Men jag påstår inte att jag på något sätt är en oskuld där. Jag är en lika stor kålsupare som alla andra, det måste jag kunna erkänna. 

 

LÄS MER: Anna Book avslöjar skönhetsingreppen 

 

Efter sin stora förvandling – Anna Book har rasat i vikt och bland annat skaffat porslinskronor på tänderna och fixat ögonbrynen – har sångerskan fått mestadels positiva kommentarer. Däremot finns det ett fåtal negativa kommentarer av typen "jag känner inte igen dig". Det är inget som bekommer Anna Book.

– Nej, vad synd att ni inte gör det. Det är ganska skönt för mig dock. Jag känner igen mig själv och det är huvudsaken, jag kan inte ta ansvar för vad någon annan säger. Jag är samma Anna i mitt hjärta men också en starkare person mentalt.

Anna Book gillar att vara mer "inkognito", som hon själv uttrycker det.

– Jag är inte ens färdig ännu så snart kanske jag kan gå på gatan helt obehindrat.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag