Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Ankas vrede mot de andra fruarna

Säsongens officiella fruar Sofie Prydz, Maria Montazami, Anna Anka och Elena Belle.Foto: Foto: TV3/Daniel Sahlberg / Foto: TV3/Daniel Sahlberg
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Anna Anka kommer tillbaka till TV3:s "Svenska Hollywoodfruar" - efter nio år.

Nu berättar den omtalade tv-profilen om konflikterna med de andra fruarna i programmet. 

"Några fruar triggade i gång fel sidor av mig", skriver Anna Anka i ett mejl. 

Anna Anka, 47, är en av de mest omskrivna profilerna som har medverkat i succéprogrammet "Svenska Hollywoodfruar". 

Hon medverkade i den första säsongen 2009 och över en natt blev hon rikskänd och omtalad för sina kontroversiella uttalanden. 

Nu är Anna Anka tillbaka i programmets nya säsong som har premiär 4 september på TV3 och Viafree. 

"Det kändes jätteskönt att lämna Svenska Hollywoodfruar, men det kändes ännu bättre att komma tillbaka. Mitt jobb ger mig stor glädje", skriver Anna Anka i ett mejl.

Gunilla Persson har de senaste säsongerna stått för en stor del av programmets intriger, men i år är hon inte med som en av de officiella fruarna. 

Men programmets presschef, Susanne Nylén, menar att Anna Anka kommer ge tittarna sin del av drama. Andra fruar för i år är Maria Montazami, Elena Belle och Sofie Prydz. 

– Inför varje säsong ser vi vilka fruar vi ska ha med och vilket upplägg vi ska ha och den här gången blev upplägget med dessa fyra fruar. Och Anna Anka gör en storstilad comeback så tittarna kommer få sin beskärda del av drama, om det är vad man vill se, säger Susanne Nylén. 

 

LÄS MER: Anna Ankas lyxliv med 20 år yngre David 

 

"Några av dem är så hemska"

Anna Anka hintar om att det kommer bli en del konflikter under säsongen. 

"Jag kommer aldrig vara den 'snälla tjejen' men jag är inte heller den 'dumma tjejen'. Jag är inte mer än en människa och det är vad jag kommer att visa. Några fruar triggade i gång fel sidor av mig. De bröt mina vingar men de glömde bort att jag har klor", skriver hon i ett mejl och fortsätter:

"Några av dem är så hemska, och visar ingen godhet, medmänsklighet eller förståelse. De är känslomässigt förlamade själar som är beroende av uppmärksamheten. Produktionen gjorde ett misstag.. De skulle inte ha skickat in en kanin för att döda en räv".

Vidare berättar Anna Anka att hon upplevde att de andra fruarna såg allt från sin egen synvinkel. 

"De flesta av fruarna lever lugna liv och är desperata, de gör inte vad de älskar och de älskar inte heller vad de gör. Jag tror att deras åsikter om mig är förvirrande, för de ser bara en sida av mig när jag jobbar framför kameran. De väljer att se vad de vill se när det kommer till mig, och det är inte alltid hela sanningen. Jag slutade att försöka förklara mig själv när jag insåg att de bara ser det från sin egen synvinkel".

Nya kärleken

Efter den uppmärksammade skilsmässan från Paul Anka, 76, har Anna Anka hittat kärleken i den 20 år yngre svensken, som uppges heta David. På Instagram har hon lagt upp romantiska bilder med kärleken och de tycks vara djupt förälskade. 

"Jag tror på att kärlek är grunden till liv. Allt annat är en illusion. Jag älskar honom för den han verkligen är. Det viktigaste i vår relation är att vi båda ser den andres värde", skriver Anna Anka. 

 

LÄS MER: Anna Anka förlorar vårdnaden om sonen