Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Ankas svåra sorg efter barnen: ”Hemsk människa”

Det här är Anna Anka.
Skilsmässan var tuff och i samband med den förlorade Anna Anka även vårdnaden för sina två barn.Foto: OLLE SPORRONG
Sorgen efter barnen har varit tuff och tv-profilen hoppas att en dag kunna läka barnens sår.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Anna Anka var tidigare gift med Paul Anka.Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER PHOTOGRAPHY

Många år har gått sedan Anna Anka förlorade vårdnaden för sina två barn – men barnrummen står orörda kvar och väntar.

Sorgen efter barnen har varit tuff och tv-profilen hoppas att en dag kunna läka barnens sår.

– Min första reaktion var misstro. Det var en tuff process. Jag grät varje dag och var arg. Men ilska är egentligen bara sorg. Du känner dig helt ensam och hjälplös i en sådan situation, säger Anna Anka i intervjun med den norska tidningen KK.

Anna Anka slog igenom stort i TV3:s succé ”Svenska Hollywoodfruar” för tio år sedan och har blivit ett välkänt namn i många svenska hem. I programmet visade hon upp sitt lyxiga liv med dåvarande maken, 29 år äldre Paul Anka. När paret sedan valde att gå skilda vägar skapade det stora rubriker.

Skilsmässan var tuff och i samband med den förlorade Anna Anka även vårdnaden för sina två barn, något som har gjort att många tror att hon är ett monster, säger tv-profilen i en intervju med norska KK.

– Folk tänker: ​​”Hon har förlorat sina barn, vilken en hemsk människa måste hon vara”. Men för mig spelar det ingen roll vad medierna skriver eller vad folk tror. Den enda jag är ansvarig för är mig själv och hur jag ser på mig själv, säger Anna Anka till tidningen.

I lyxvillan i Los Angeles står barnens rum fortfarande kvar och prins- och prinsesstemat vittnar om att det var länge sedan barnen, som i dag är tonåringar, bodde där, skriver den norska tidningen.

Anna Anka berättar att hon inte har träffat sina barn på många år. Något som hon säger har varit en tuff process att ta sig igenom.

– Min första reaktion var misstro. Det var en tuff process. Jag grät varje dag och var arg. Men ilska är egentligen bara sorg. Du känner dig helt ensam och hjälplös i en sådan situation, minns Anna Anka i intervjun med den norska tidningen.

Men i stället för att ge upp väljer Anna Anka att se framåt. Bland annat vill hon i framtiden kunna läka sina barns sår, som hon menar att hon är den enda personen som kan göra. Därför har hon nu utbildat sig till beteendevetare.

Dessutom finns en ny man i hennes liv, David Johansson, och paret planerar bröllop. Anna Anka berättar att vigseln ska hållas våren 2020, men vill inte avslöja var.

– Vi kommer att gifta oss på ett av världens vackraste ställen. Det blir mycket romantiskt och personligt. Allt i gräddfärgade kläder. Det blir stort, men inte för stort, eftersom det kan bli opersonligt, säger Anna Anka till tidningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.