Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Ankas sexliv med 20 år yngre David

I snart två år har Anna Anka, 47, och David Johansson, 27, varit ett par. "Träning är vårt liv", säger duon.
Foto: OLLE SPORRONG
David Johansson följde med sambon Anna Anka på årets "Kristallengala" på Cirkus i Stockholm.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Anna Anka och David Johansson är inte många centimeter ifrån varandra under intervjun på Grand hõtel i Stockholm.
Foto: OLLE SPORRONG
Anna Anka.
Foto: OLLE SPORRONG

Anna Anka, 47, och sambon David Johansson, 27, älskar båda att träna.

Och de är måna om att vårda sin relation.

– Jag älskar mitt sexliv! Det handlar om att klicka med en person, att kemin och energin finns där, säger den svenska Hollywoodfrun.

Anna Anka har med sig sambon David Johansson, fystränare, under intervjun.

– Jag har gått vidare i livet, jag är lycklig och mår bra och är kär, jag är i en bra relation. Tittar man på David är han ju en riktig guldklimp. Han är min drömkille på alla sätt och vis, säger hon. 

Anna, du fick en del uppskattning för att du i den första säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" pratade om att kvinnor också har sexuella behov. Hur ser du på sex nu?

– Jag älskar mitt sexliv! Det handlar om att klicka med en person, att kemin och energin finns där. Du måste älska dig själv för att kunna ta emot och känna kärlek. Jag tror att sex har fått dåligt rykte för att det kopplas ihop med porrindustrin, men att ligga och att "make love" är två helt olika saker."Porren missleder folk"

Anna fortsätter:

– I dagens samhälle tror jag att de flesta bara har sex, men de älskar inte med varandra. Har man denna "connection" och älskar med varandra är det väldigt härligt. Många verkar tro att det ska vara "dirty", "forbidden", "nasty". Det har gjort det till en dålig grej. Porrindustrin har säkert påverkat och fått unga tjejer att tro att de måste vilja bli tagna i röven av 15 killar. Det är inte det sex handlar om! Porren missleder folk. 

"Porren missleder folk", säger Anna Anka, som gör skillnad på att "älska" och "ha sex".
Foto: OLLE SPORRONG

Engagemanget går inte att ta miste på när Anna utvecklar sitt resonemang:

– När unga tjejer väl ska vara "intimate" med någon så vet de inte hur de ska vara och så gör de saker de inte tycker om. Då mår de dåligt och får en dålig erfarenhet i stället för en positiv. Det är synd. 

Annas sambo David Johansson är gammal spjutkastare. Han kom till USA på stipendium och utbildade sig till fystränare där. De har varit ett par sedan december 2016. 

– Jag såg inte "Svenska Hollywoodfruar" när det sändes i Sverige 2009. Det enda jag kände till om Anna från tidningarna var att hon åt kycklingbrosk, förklarar David. 


David Johansson håller paraplyet så att sambon Anna Anka ska slippa få håret förstört inför kvällens gala.
Foto: OLLE SPORRONG

"David bidrar så gott han kan"

Tidigare har du, Anna, varit ihop med en otroligt rik man. Är det så att du i dag har en starkare ekonomi än vad David har?

– Ja, det är jag ju. Jag är mer självständig i dag. Visst är det "discrepancy" (avvikelse, reds anm) mellan oss, det är det ju. Men David bidrar så gott han kan. Han är inte sådan att han hänger på mig och vill att jag ska betala allt hela tiden. David "shippar" (drar, reds anm) in så gott han kan, men jag kan heller inte förvänta mig att han ska ha råd med min livsstil, för det är väldigt få som har råd med det. Vill jag göra mina behandlingar och resor förväntar jag mig inte att han ska betala detta, då bjuder jag på det för att jag vill göra det. 

– För David är det inte viktigt att ha ett lyxigt liv. Han bor gärna i en lägenhet på ett rum med mig, där vi bara skulle ha varandra.

David: – Nej, det är bara en bonus. 

Anna: – Det kan kanske kännas jobbigt för honom att jag har mina dyra vanor. Han kan ifrågasätta om det är värt si och så mycket och säga att vi kunde ha bott på hotell i sju dagar i stället för dessa pengar.

David: – Eller köpt en ny bil!

Anna: – Han jämför med vad vi kunde ha fått för pengarna om jag inte hade köpt ett par skor för 4 000 dollar. Då säger jag "ja, det är värt det".

"När vi träffades visste jag inte vem hon var. Vi pratade engelska med varandra. Det var inte förrän hon frågade vad jag gjorde och hörde att jag var svensk och jobbade med träning och hon sade att hon gjorde det samma och hette Anna Anka som jag förstod vem hon var", säger David om sambon Anna.
Foto: OLLE SPORRONG

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.