Anna Anka avslöjar sin sanning – tvingades gifta sig med Paul

Det här är Anna Anka.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: JONAS ERIKSSON
Foto: OLLE SPORRONG

Det vankas bröllop och Anna Anka har lyckats vända tragedierna till något positivt, men det har inte alltid varit så.  

I en känslosam intervju – föra att inspirera andra – avslöjar hon nu att äktenskapet med Paul Anka var en bluff. 

– Han var aldrig en person som jag förälskade mig i eller att det var kärlek, säger Hollywoodfrun i ”Framgångspodden”. 

Anna Anka, 48, skapade stora rubriker när hon för första gången dök upp i rutan under den första säsongen i ”Svenska Hollywoodfruar”. Då var hon gift med den amerikanska världsstjärnan Paul Anka, 78. 

Tv-profilen har tidigare berättat om den destruktiva relationen och nu berättar Anna Anka sin sanning om relationen i ett öppenhjärtigt samtal med Alexander Pärleros i ”Framgångspodden”. 

Hollywoodfrun menar att äktenskapet aldrig var på riktigt för hennes del. 

– Nej jag ville inte vara med honom från första början. Och jag var i en annan relation när jag jobbade för honom, säger hon och forsätter: 

– Men så blev det att jag inte vågade säga nej till honom och så blev det att vi hade sex med varandra för att jag inte vågade säga nej och jag vågade inte stå upp för mig själv. 

Anna Anka vill inspirera

Till Expressen säger Hollywoodfrun i ett mejl att hon egentligen ledsnat på att tala om sitt förra äktenskap men att hon berättar om det i podcasten ändå – för att inspirera andra och för att visa att det går att vända på livet. 

Anna Anka och Paul Anka träffades när hon var personlig tränare åt honom och enligt henne blev han fort väldigt kontrollerande och Hollywoodfrun ville ta sig ut. 

Men Anna Anka blev gravid och när nyheten briserade i USA blev rubrikerna negativa och stora om att Paul Anka skulle ha barn utanför äktenskapet. Därför gifte de sig, enligt Hollywoodfrun. 

– Jag visste att hela mitt liv var baserat på en lögn. Och så kände jag sån fruktansvärd skam för att jag tänkte att jag ljuger för hela min familj, alla mina vänner, säger hon. 

Paul Ankas svar 

När Expressen når Paul Anka säger han att äktenskapet absolut inte var en bluff och att det Anna Anka påstår inte alls stämmer.  

– Det här är gammalt nonsens, säger han. 

– Jag hoppas att hon gifter sig igen, att hon får ett barn och att hon skyddar det rykte som hon har kvar. Det är allt. 

I dag har Anna Anka en ny partner – David Johansson – och hon säger att hon har lyckats vända livet. Det vankas bröllop och Hollywoodfrun har utbildat sig till human behaviour specialist – för att hjälpa människor som har varit i samma situation som Anna Anka, säger hon. 

– Fastän det tragiska jag har gått igenom så är jag väldigt tacksam, säger hon i podcasten. 

Fnissig stämning mitt i intervjun ”Sexet är...oj oj oj”

Video från 2018.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.