Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anna Ankas revansch – efter mörka tiden

Anna Anka upp med sin nye hemlige pojkvän David.
Foto: PONTUS HÖÖK
Anna Anka.
Foto: THOMAS ENGSTR;M / THOMAS ENGSTTRÖM EXPRESSEN
Paul Anka.
Foto: XLNY / STELLA PICTURES XLNY

Efter en hård skilsmässa och en kamp om vårdnaden för sin son är nu Anna Anka redo att ta revansch. 

I höst är hon tillbaka i "Svenska hollywoodfruar" och kommer, tillsammans med yngre kärleken David, att skaka om programmet.  

– Jag älskar när människor står i vägen för mig och skapar hinder, säger hon. 

Anna Anka, 46, slog igenom i hela Sverige med sina uppmärksammade uttalanden i TV3:s "Svenska hollywoodfruar" för nio år sedan – nu är hon redo att ta revansch och kommer att synas i samma program i rutan i höst. 

– Ikoner gör aldrig en comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda, sa hon tidigare i ett pressmeddelande.

Skildes från Paul

Mycket har hänt sedan vi senast såg Anna Anka i programmet. Efter en stormig och uppmärksammad tid skildes hon och den legendariska sångaren Paul Anka, 76, 2009.  Sedan dess har hon också gått igenom en vårdnadstvist om deras gemensamma son Ethan. 


LÄS MER: Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar” 


Tv-profilen har tidigare sagt att det var ett stort misstag att vara med i "Svenska hollywoodfruar" men nu är hon redo att visa upp sin version av allt som har hänt. 

– Jag älskar när människor står i vägen för mig och skapar hinder. De hjälper mig eftersom att de konfronterar mig och tvingar mig att bli den bästa jag kan bli, säger Anna Anka. 

Sedan 2009 har hon blivit en mer harmonisk person och förstått hur en bra balans ser ut i livet. 

– Min styrka kommer från att jag har levt min sanning. När du vet att saker inte är så hemska och att bra saker inte är så fantasiska, då kan du vara ganska tacksam för vad som än händer i ditt liv. Balans är inte pessimism eller optimism, säger tv-profilen i ett mejl.  

Efter den mörka tiden har Anna Anka äntligen hittat kärleken igen i den 19 år yngre David, 27, som jobbar som personlig tränare i Los Angeles – och i höst kommer de att visa sin kärlek öppet, enligt Aftonbladet. 


LÄS MER: Anna Ankas lyxliv med 20 år yngre David 


Tacksamhet och kärlek

– Min nya man betyder allt för mig, vår relation är byggd på en grund av tacksamhet och sann balanserad kärlek.

Hollywoodfrun säger att hon aldrig tidigare har haft den typen av relation. 

– I en relation måste du vara villig att omfamna dem som de är, och inte förvänta dig att de ska förändras eller bli som du. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.