Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Ankas råa angrepp mot Hollywoodfrun – spårar ur helt

Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
1 / 11

Hollywoodfruarna möts för att fotograferas tillsammans, men i stället bryter ett storbråk ut mellan Anna Anka och Elena Belle i tisdagens avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar".

Medan Anna Anka attackerar Elena Belles klädsmak, livsstil och moderskap slår Belle tillbaka – och undrar varför Anna Anka förlorat vårdnaden om sina barn.

– Jag gillar inte den här bimbo-looken, och det är det du visar. Hollywoodfruar är classy, det är inte någon horshow, säger Anna Anka i avsnittet.

I förra veckans avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" åkte fruarna på camping – men Elena Belle valde att avbryta inspelningen och åka hem till sin make och bebis.

Ett val som Anna Anka inte accepterar. I tisdagens "Svenska Hollywoodfruar" ska fruarna – Elena Belle, Sofie Prydz, Maria Montazami och Anna Anka – samlas för den årliga fotograferingen. När de träffas kramar Anka alla utom Elena Belle, som hon sträcker ut handen åt.

– Jag förstod direkt att Anna hade blivit sur över det här, hon var helt primadonnig och skulle inte hälsa, konstaterar Elena Belle i "Svenska Hollywoodfruar".

Anna Anka kritiserar Elena Belles klädval för dagen, en klänning och päls.

– Ska du ha den på dig? Jag gillar inte den här bimbo-looken, och det är det du visar. Hollywoodfruar är classy, det är inte någon horshow, säger Anna Anka, och Sofie Prydz bryter in:

– Men Anna nu får du ju ge dig, man säger inte så till folk.

Men Anna Anka står på sig, och fortsätter kritisera hur Elena Belle klär sig, och att hon valde att lämna campingen.

– Jo, man klär sig inte så. Allt du visar är bröst i tv, jag tycker det är äckligt. Och varför är du här förresten? Har inte du ett barn att ta hand om? Varför är du inte med ungen? För du lämnade mitt i natten på campingen. Du ska säga varför du åkte ifrån. Varför är du någon primadonna som ska ha specialbehandling, undrar Anna Anka argt i programmet.

Anna Anka och Elena Belles hätska bråk i "Svenska Hollywoodfruar"

Sofie Prydz påpekar då att Anna Anka rent tekniskt också bröt mot reglerna, som tog in sin unga pojkvän på campingen – men det är kritik som Anka ignorerar. I stället flikar Elena Belle in och säger att hon fortfarande har vårdnaden om sin bebis, medan Anna Anka har förlorat vårdnaden om båda sina barn i rättegångstvister.

– Är du kaxig nu? Varför berättar du inte för tittarna att du har knullat dig till dina pengar? Du är en jävla hora, slår Anna Anka bitskt tillbaka.

Hon ställer sedan ett ultimatum – antingen ska Elena Belle byta kläder, eller lämna fotograferingen.

Maria Montazami, som hittills har suttit tyst och druckit champagne under bråket, tycker det är jobbigt att Anna Anka och Elena Belle bråkar när hon är kompis med båda, och väljer att gå och sminka sig inför fotograferingen.

– Jag tyckte ingenting av det Anna sa till Elena var passande eller rätt att säga. Fy fasiken vad jag känner mig dum av att bara sitta där och låta Elena ta emot. Jag såg hur Elena blev röd i hyn. Man säger inte så till en mamma som precis har fått barn, säger Maria Montazami i programmet.Anna Anka och Elena Belle fortsätter bråka, och Belle frågar igen varför Anna Anka har förlorat vårdnaden om sina barn, efter att ha blivit kallad fula ord.

– Du vet ingenting. Håll käften, även om jag hade berättat har du inte intellektet att förstå, säger Anna Anka.

Susanne Nylén är presschef för Nordic entertainment group, där TV3 ingår, och var på plats vid inspelningen.

– Det blev en väldigt hätsk diskussion, som vi alla blev lite tagna på sängen av. Men samtidigt är de vuxna kvinnor, och det blev tydligt hur alla kunde tala för sig själva, och kunde försvara sig själva. Diskussionen pågick länge, och allt är inte med, säger Nylén och förklarar att det som klipptes bort var upprepningar av sådant som redan sagts.

Anna Anka: "Hon är en förlorad själ"

Anna Anka ångrar inte den hetlevrade diskussionen i programmet, och har inte heller bett om ursäkt.

"Hon är en förlorad själ som har sålt sig själv till djävulen för pengar. Jag har ingen respekt för sådana människor, och tänker inte tillåta människor som henne i mitt liv" skriver hon i ett mejl.

Elena Belle skriver i sms att hon inte är arg på Anna Anka, utan mer tycker synd om henne.

"Jag tycker bara synd om Anna Anka som måste vara så arg hela tiden. Hon säger emot sig själv i princip hela tiden och man ser i programmet hur hon gör så osmarta självmål. Men I'm all about love so no hard feelings" skriver Elena Belle.◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.