Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Ankas nya familje- besked – efter tragedin

Det här är Anna Anka.
Anna Anka.Foto: OLLE SPORRONG
Anna Anka och maken David.Foto: OLLE SPORRONG

Anna Ankas barn har aldrig träffat hennes nye make – nu väntar hon på att de ska komma hem och att de ska bilda familj tillsammans.

– Jag och David kommer inte ha ett liv utan barn, säger hon i Nettavisen.

Anna Anka, 48, syns just nu i norska realityserien ”Camp Culinaris” där bland annat också Runar Sögaard medverkar. Men inspelningarna beskriver Anna Anka som hårt påfrestande.

– Det blev dramatik, konflikt och personliga påhopp, det var där jag kände att det gick över styr. Det var inte längre en tv-show, säger hon i Nettavisen

Hollywoodfrun reagerade också på att produktionen behandlade deltagare orättvist.

– Jag fick ingen särbehandling även om jag är Anna Anka, säger hon.

”David kommer bli pappa”

Anna Anka har en son med ex-maken Paul Anka och en dotter med sin tidigare man Lou Yeager, men har inte haft kontakt med någon av dem på flera år på grund av att båda papporna bedrivit varsin vårdnadstvist mot henne.

I intervjun får Anna Anka frågan om hur hon och nyblivne maken David Johansson, 28, ser på framtiden och gemensamma barn.

Anna Anka och David Johansson är lagligt gifta, men har inte haft själva bröllopsfesten än.

– Jag är tacksam över att jag redan har två barn. David kommer bli pappa förr eller senare när de kommer tillbaka. De ska ha barn i sinom tid, samtidigt som Davids syskon får barn. Så jag och David kommer inte ha ett liv utan barn, säger hon.

Att inte ha kontakt med sina barn har tagit väldigt hårt på Anna Anka, det ledde till att hon började jobba med sig själv och utbildade sig inom beteendevetenskap.

– Anledningen att jag gjorde det var tragedin som hände med barnen. Jag ville lära mig vad som hände och varför. Det viktigaste är att när man sätter någon i sitt hjärta så saknas inget. Jag fick lära mig tacksamhet för tiden med barnen, och att ha tålamod den här tiden vi inte är tillsammans, säger hon i Nettavisen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.