Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ankas nya angrepp – efter råa orden

Anna Anka tvingades be om ursäkt i ett öppet brev efter att ha gått till attack mot Elena Belle i ”Svenska Hollywoodfruar”.Foto: TV3
Men bråket bland Hollywoodfruarna fortsätter. I TV3-programmet går Anna Anka till angrepp mot både Elena Belle och Sofie Prydz.Foto: TV3

Anna Anka tvingades be om ursäkt i ett öppet brev efter att ha gått till attack mot Elena Belle i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Men bråket bland Hollywoodfruarna fortsätter.

I TV3-programmet går Anna Anka till angrepp mot både Elena Belle och Sofie Prydz:

– Vill du vara med, håll käften eller så kan du gå av.

I förra veckans ”Svenska Hollywoodfruar” spårade Anna Anka ur inför pressfotograferingen. Hon gick till hårt angrepp mot Elena Belle och kritiserade hennes moderskap, hennes kläd- och livsstil.

– Jag gillar inte den här bimbo-looken, och det är det du visar. Hollywoodfruar är classy, det är inte någon horshow, sa Anna Anka bland annat i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Anna Anka tvingades be om ursäkt i ett öppet brev efter att ha gått till attack mot Elena Belle i ”Svenska Hollywoodfruar”.Foto: TV3

 

LÄS MER: Anna Ankas råa angrepp mot Hollywoodfrun spårar ur

 

Elena Belle attackerad i tv

Attacken pågick och pågick, trots att både Sofie Prydz och Elena Belle själv sa ifrån. Anna Anka sa vidare, till Elena Belle:

– Allt du visar är bröst i tv, jag tycker det är äckligt. Och varför är du här förresten? Har inte du ett barn att ta hand om? Varför är du inte med ungen?

Hollywoodfruarna Sofie Prydz och Maria Montazami, som också var med när Anna Anka attackerade Elena Belle, blev båda illa till mods.

Anna Anka kallade Elena Belle bland annat för ”jävla hora”.

I förra veckans ”Svenska Hollywoodfruar” spårade Anna Anka ur inför pressfotograferingen. Hon gick till hårt angrepp mot Elena Belle och kritiserade hennes moderskap, hennes kläd- och livsstil.Foto: TV3

 

LÄS MER: Anna Anka ber om ursäkt efter attacken mot Elena Belle

 

Anna Ankas ursäkt i öppet brev

Men Elena Belle, Sofie Prydz och Maria Montazami var inte de enda som chockades av Anna Ankas utbrott. Flera tv-tittare reagerade med avsky – och Anna Anka fick be om ursäkt i ett öppet brev.

”Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt”, skrev Anna Anka bland annat i brevet.

Bråket fortsätter: ”Jag är huvudperson”

Och i tisdagens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” – säsongsavslutningen – fortsätter bråket. När Anna Anka, Elena Belle, Maria Montazami och Sofie Prydz ska fotograferas vägrar Anna Anka att stå där hon placeras.

– Jag har ingen tvekan om vem som kommer stå i mitten. Det är jag. I'm the star. Jag står längst fram, de andra är bakom mig. Hah, makt det, säger Anna Anka i programmet.

– Jag är huvudperson i denna showen, jag står längst fram.

Anna Anka kräver att få stå i mitten i pressbilden för ”Svenska Hollywoodfruar”. ”Det är jag. I'm the star”, säger hon i programmet.Foto: TV3

Anna Anka: ”Håll käften”

Anna Anka fortsätter också att angripa Elena Belle genom att säga att hon inte vill ha henne bakom sig. Anna Anka ber också att Elena Belle ska byta kläder – vilket hon inte gör.

När det sen blir dags för fotografering håller Anna Anka ena armen så att den täcker Sofie Prydz.

Sofi Prydz frågar:

– Varför känner du att du måste täcka mig?

Anna Ankas svar:

– Skit i vad jag behöver göra. Vill du vara med, håll käften eller så kan du gå av.

När det blir dags för fotografering håller Anna Anka ena armen så att den täcker Sofie Prydz. Prydz frågar varför – och Anka svarar: ”Vill du vara med, håll käften eller så kan du gå av.”Foto: TV3

TV3 i krismöte efter bråket

Efter de hårda orden i ”Svenska Hollywoodfruar” har TV3 haft ett krismöte.

Bland annat har delar av bråket klippts bort, säger Susanne Nylén, presschef för Nordic entertainment där TV3 ingår.

– Vi har verkligen tagit till oss av kritiken på fullaste allvar och har därför sett över kvällens avsnitt med nya glasögon, säger Susanne Nylén till Nöjesbladet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.