Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna Ankas besked – därför hoppar hon av Hollywoodfruar

Anna Anka gjorde plötslig comeback i förra säsongens ”Svenska Hollywoodfruar”. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Anna Anka med pojkvännen, snart äkta mannen, David Johansson. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Svenska Hollywoodfruar. Foto: Foto: TV3/Daniel Sahlberg / FOTO: TV3/DANIEL SAHLBERG

Anna Anka gjorde plötslig comeback i förra säsongens ”Svenska Hollywoodfruar”.

Hollywoodfrun själv avslöjar att hon inte kommer komma tillbaka – om det blir en ny säsong.

”Vi stod nära varandra men vissa detaljer gjorde att vi tyvärr inte lyckades bli helt överens denna gång. Så kan det gå. That's life...”, skriver Anna Anka i ett mejl.

I den senaste säsongen av TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar” var tv-profilen Anna Anka, 47, plötslig tillbaka. Hollywoodfrun var en av deltagarna i programmets första säsong och gjorde återigen entré i den tolfte säsongen.

”Ikoner gör aldrig en comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda”, sa hon då.

Men enligt Hollywoodfrun själv kommer hon inte att dyka upp i en eventuell kommande säsong efter att ha förhandlat med kanalen.

”Vi stod nära varandra men vissa detaljer gjorde att vi tyvärr inte lyckades bli helt överens denna gång. Så kan det gå. That's life... och förhandlingar.”, skriver Anna Anka i ett mejl.

TV3: ”Vi har inte kommunicerat någonting”

Susanne Nylén, som är presschef för Nordic entertainment group där TV3 ingår vill inte kommentera eventuella kommande säsonger av ”Svenska Hollywoodfruar”.  

– Vi har inte kommunicerat någonting kring en eventuell ny säsong av Hollywoodfruar eller vilka som är med eller inte är med, säger hon.

Anna Anka hoppas att hon nu i stället kan få andra jobberbjudanden.

”Jag önskar naturligtvis programmet och kanalen all lycka till. Samtidigt innebär detta så klart att jag har lite tid över för andra spännande förslag från Sverige.”, skriver hon vidare.

Anna Anka gifter sig med kärleken

Anna Anka avslöjade också nyligen att hon och pojkvännen David Johansson, 27, ska gifta sig.

”Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till.”, har hon berättat. 

När hon var på blixtvisit i Stockholm förra hösten berättade Anna Anka om kärleken.

– David är en otrolig man, som är full med kärlek. Vi har en väldigt fin respekt för varandra och den andres värderingar. Finns den balansen har man en harmonisk relation. Det tog mig 46 år att lära mig det, berättade Hollywoodfrun bland annat.