Anna Anka på en bild från "Så blev vi svenska Hollywoodfruar". I det första avsnittet visar hon upp sitt nya hus. "Dubbelt så stort som det jag hade med Paul." Foto: TV3
Anna Anka på en bild från "Så blev vi svenska Hollywoodfruar". I det första avsnittet visar hon upp sitt nya hus. "Dubbelt så stort som det jag hade med Paul." Foto: TV3

Anna Anka: "Jag är singel, snygg och 40"

Publicerad

Anna Anka är tillbaka på fötterna.

I premiären av "Så blev vi svenska Hollywoodfruarna" berättar hon om det nya lyxhuset, de romantiska dejterna och varför hon solar naken.

- Nu har jag ett perfekt liv. Jag är singel, jag är snygg, jag är 40 och kolla hur jag bor, säger Anna Anka.

Tiden efter "Svenska Hollywoodfruar" var tuff för Anna Anka - hon genomgick bland annat en uppslitande skilsmässa från maken Paul Anka.

Men nu är hon enligt egen utsago lyckligare än någonsin.

på måndagen är hon tillbaka i svensk tv tillsammans med Maria Montazami och Gunilla Persson i "Så blev vi svenska Hollywoodfruar" - i programmet visar hon bland annat sin 929 kvadratmeter stora Los Angeles-villa.

- Det här huset är dubbelt så stort som det jag hade med Paul, säger Anna Anka i programmet.

Bestick för 140 000

Hon räknar sedan upp den ena lyxdetaljen efter det andra. Det är bestick för 140 000 kronor, ansiktskrämer som kostar 10 000 kronor i veckan och guldunderlägg för över 20 000 kronor.

Var hon får alla pengar ifrån vill hon inte avslöja men säger i alla fall att de definitivt inte kommer från Sverige.

Brukar sola naken

Anna Anka avslöjar också detaljer om sitt kärleksliv:

- Här är det underhållning som gäller, stora fester, snygga killar, musik, det finns allt. Här är en liten romantisk öppen spis som jag har mina romantiska dejter framför, de är ju ganska många nuförtiden, säger hon i programmet.

På lyxhusets gård brukar hon sola - naken.

- Anledningen till att jag solar naken är att jag inte vill ha bikinilinjerna, jag vill inte ha den här bonnasolbrännan, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag