Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anna Anka i stort bråk – avslöjar nu

Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar”.
Foto: THOMAS ENGSTRÖM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN
programmet återvänder i TV3 den 4 september.
Sofie Prydz.
Anna Anka.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN

”Svenska Hollywoodfruar” är snart tillbaka – och räkna med storbråk. 

Inspelningarna kantades av dramatik mellan deltagarna – och Anna Anka var inblandad i många av konflikterna.

– Det blir lite chockerande, då sitter man och gapar åt påhoppen, säger Sofie Prydz, en av fruarna i programmet.  

Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar” – programmet återvänder i TV3 den 4 september. 

Som vanligt är Anna Anka inblandad i en hel del dramatik. Sofie Prydz, som bor i Los Angeles tillsammans med dj-maken Eric Prydz och som också är med i programmet, berättar om konflikterna som uppstod mellan Anna Anka och de övriga Hollywoodfruarna.

– Det var väldigt spännande när Anna klev in över tröskeln... Hon har väldigt många ansikten. Väldigt många sidor. Man vet inte om hon spelar, eller om hon är som hon är. Hon är nog en av de mest extrema personerna jag mött i hela mitt liv.


LÄS MER: Bekräftat: Anna Anka gör comeback i årets säsong 


Särskilt stort drama

Sofie Prydz berättar att det vid ett tillfälle uppstod ett särskilt stort drama – men vill inte avslöja vad det var som utlöste konflikten.

– Hon känner inte oss, men hon var väldigt snabb med att vilja dra fram grejer som vi gör fel. Dåliga sidor som hon tycker illa om. Det blir lite chockerande, då sitter man och gapar åt påhoppen. Men man är inte riktigt där att man vill kasta skit tillbaka. Hon är en okänd kvinna för mig. Det blir jättekonstigt. 

Anna Anka  kommenterar sina tv-kolleger i ett mejl till Expressen.

”Några fruar triggade i gång fel sidor av mig. De bröt mina vingar men de glömde bort att jag har klor. Några av dem är så hemska, och visar ingen godhet, medmänsklighet eller förståelse. De är känslomässigt förlamade själar som är beroende av uppmärksamheten. Produktionen gjorde ett misstag.. De skulle inte ha skickat in en kanin för att döda en räv".

– Det är roligt att hon sa den kommentaren för jag har precis som henne kallat oss i gruppen för tre lamm och en varg, säger Sofie Prydz.


LÄS MER: Anna Ankas lyxliv med 20 år yngre David 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.