Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anna Anka bryter inspelningen – TV3 tvingas stoppa porrbråket

Siv Cotton
Foto: TV3
Siv Cotton
Foto: TV3
Anna Anka
Foto: TV3
Anna Anka och Gunilla Persson
Foto: TV3
Siv Cotton, Maria Montazami och Anna Anka
Foto: TV3
Martin Björk
Foto: TV3
Siv Cotton, Maria Montazami och Anna Anka
Foto: TV3
Anna Anka
Foto: TV3
1 / 9

Under ”Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen” uppstod ett infekterat bråk som kulminerade i att Anna Anka lämnade inspelningen.

Enligt Siv Cotton attackerades hon verbalt på ett ”oanständigt och vulgärt sätt”, medan Anna Anka hävdar att det var hon som blev påhoppad.

TV3 har valt att inte visa tv-tittarna de värsta delarna av grälet på grund av det grova språket.

”Det blev ordväxlingar som inte lämpar sig för att visas i tv och där tar vi vårt ansvar som sändande kanal”, skriver Susanne Nylén, presschef för TV3, i ett sms.

I talkshowen ”Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen” på TV3 blir det tydligt att två av realityseriens huvudpersoner inte drar jämnt. 

Ett bråk mellan Anna Anka, 47, och Siv Cotton, 46, leder till att Anna Anka lämnar inspelningen.

I programmet uttrycker Anna Anka kritik mot att Siv Cotton har gjort en nakenfotografering. 

– Jag skulle aldrig lägga mig och bli fotograferad naken. Jag har för mycket stil och klass, säger Anka och fortsätter:

– Allt det handlar om med henne är sex, sex och porr. Svinigt. 

Scenen slutar med att Anna Anka ger Siv Cotton långfingret och stormar ut.


LÄS MER: Anna Anka: ”Jag älskar mitt sexliv med David” 


Anna Anka gjorde ett utvik 1995 när hon var med i ”Playboy Lingerie Magazine” och poserade i bar överkropp, något hon nu kommenterar.

Har du inte själv gjort lättklädda modelljobb och hur ser du på det?

– Ja, det har jag gjort, och jag har generellt inget emot lättklädda bilder. De kan dock göras med olika grader av stil. Och här tyckte jag och Fru Bomull uppenbarligen olika. Så kan det vara, smaken är som baken, säger Anna Anka.

Anna Anka och Siv Cotton anklagar varandra

Nu berättar Siv Cotton att bråket var betydligt värre och mer utdraget än vad tv-tittarna får se. Det förekom så grova förolämpningar att TV3 har valt att inte sända det.

– Tyvärr kan TV3 inte sända sådant strunt som kastas ut från Anna Ankas mun, och det förstår jag. Hon slår under bältet och behandlar varken sig själv eller andra respektfullt. Hon attackerade mig och min dotter med de lägsta av de lägsta kommentarerna. Det var så oanständigt och vulgärt att jag inte kan med att återge det. Men jag var snabb att ge igen. Hon blev förstås ursinnig, för Anna kan gå på hur hårt som helst men inte själv ta minsta kritik, säger Siv Cotton.

Anna Anka ger sin version av varför hon valde att lämna inspelningen.

– I samma sekund som Siv gav sig på mina barn och mig som mamma, vilket lyckligtvis är bortklippt, förvandlades det vackra och lustfyllda till ett gyttjigt träsk. Vem, vid sina sinnes fulla bruk, vill frivilligt vara kvar i en sådan gegga? Inte jag i alla fall, säger Anna Anka.

TV3: ”Lämpar sig inte att visa i tv”

TV3 bekräftar att man har fattat beslutet att inte visa delar av bråket för tv-tittarna.

”Det blev ett väldigt infekterat bråk från ingenstans som kulminerade i att Anna Anka lämnade inspelningen. Det blev ordväxlingar som inte lämpar sig för att visas i tv och där tar vi vårt ansvar som sändande kanal”, skriver Susanne Nylén, presschef för TV3, i ett sms.

De andra fruarna var skakade efter händelsen. Gunilla Persson sammanfattade inspelningen i slutet av programmet med orden:

– Siv har blivit otroligt skändad av Anna. Det här har varit otroligt otrevligt.

”Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen” sänds i kväll klockan 21:00 på TV3, Viafree och Viaplay.


LÄS MER: Gunilla Perssons ilska mot Martin Björk 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.