Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Anka ber om ursäkt i öppet brev

Många tv-tittare har reagerat efter Anna Ankas vredesutbrott i tisdagens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar”, där hon går till attack mot kollegan Elena Belle.Foto: OLLE SPORRONG

Många tv-tittare har reagerat efter Anna Ankas vredesutbrott i tisdagens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar”, där hon går till attack mot kollegan Elena Belle.

I ett öppet brev ber Anna Anka nu om ursäkt – och menar att hon är öppen för att få hjälp med att hantera sin ilska.

”Den här gången gick jag och bråken för långt”, skriver Anna Anka.

Anna Anka är en av de mest omskrivna profilerna som har medverkat i succéserien ”Svenska Hollywoodfruar”. 

I veckans avsnitt av TV3-programmet går Anna Anka till hårt angrepp mot Elena Belle.

– Varför berättar du inte för tittarna att du har knullat dig till dina pengar? Du är en jävla hora, säger Anna Anka till Elena Belle.

Anna Ankas hårda ord har fått många tv-tittare att reagera med avsky. Nu väljer hon att be om ursäkt i ett öppet brev.

”Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt”, skriver Anka och fortsätter:

”När man hånar mig som mamma eller min relation till mina barn så ser jag svart. Jag inser idag att jag gick för långt. Jag uttryckte mig dumt och ovärdigt. Därför vill jag be om ursäkt, både till programmets samtliga fruar och till den svenska TV-publiken”.

 

Anna Anka öppen för att ta hjälp

Anna Anka skriver att hon är öppen för att ta en kurs i ”anger management” för att lära sig hantera sin ilska. 

”Som privatperson vill jag fred, men räds inte krig. Den kombinationen kryddat med en TV-produktion blir ibland allt annat än lyckad, inser jag. Med denna ursäkt hoppas jag, precis som vår käre kung en gång tiden, att vi kan vända blad och gå vidare”, skriver hon och tillägger:

”Jag utesluter inte att jag kanske tar en introduktionskurs i 'Anger management'. De sägs vara populära här i Hollywood”.