Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anna Anka avslöjar detaljerna om frieriet

Anna Ankas kärlek David friade till henne under en semesterresa.
Foto: OLLE SPORRONG
Anna Anka och David Johansson kommer gifta sig inom kort.
Foto: OLLE SPORRONG

Bröllopsklockarna ringer inom kort för Anna Anka och David Johansson.

Nu berättar hon detaljer från frieriet.

”Davids frieri till mig var romantiskt, gulligt och roligt. Det skedde på en romantisk get away-weekend,” skriver hon i ett mejl.

Nyss avslöjade Anna Anka, 47, att hon ska gifta sig med sin partner David Johansson, 27.

När bröllopet kommer att äga rum vill hon i dagsläget inte avslöja men bekräftar att planeringen är i full rulle.

”Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till.” skrev Anna Anka i ett mejl på torsdagen.Nu berättar dokusåpakändisen detaljer från frieriet som utspelade sig när paret var på kärlekssemester. 

Men det var inte Anna, utan David som tog mod till sig och ställde frågan.

”Davids frieri till mig var romantiskt, gulligt och roligt. Det skedde på en romantisk get away-weekend,” skriver Anna Anka i ett mejl och fortsätter:

”David gick ner på knä, gav mig en innerlig kärleksförklaring och sträckte fram en ask med en vacker förlovningsring. Det är en dag jag alltid kommer att minnas, så personligt, speciellt och alldeles perfekt.”

Anna Anka om fästmannen David: ”Otroligt”

Anna Anka var tidigare gift med sångaren Paul Anka, 77, men äktenskapet tog abrupt slut 2010.

– Vårt förhållande hade varit väldigt turbulent från första dagen, har Anna Anka tidigare sagt om äktenskapet i dokusåpan ”Svenska Hollywoodfruar - i fokus”. 

Den nya kärleken David träffade Anna Anka 2017 i Los Angeles genom gemensamma vänner. Likt Anna är David ursprungligen från Skåne och hon har tidigare beskrivit honom som en ”otrolig man” till Expressen.

– Kärleken är fantastisk. David är en otrolig man, som är full med kärlek. Vi har en väldigt fin respekt för varandra och den andres värderingar. Finns den balansen har man en harmonisk relation. Det tog mig 46 år att lära mig det, förklarade Anna Anka bland annat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.