Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anna Anka återförenad med dottern efter sex år

Anna Ankas återförening med dottern efter sex år
Anna Anka har inte träffat dottern på sex år.Foto: OLLE SPORRONG
Anna Anka och maken David Johansson.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Anna Anka har inte träffat sin dotter Elli på sex år – då var dottern 12 år gammal.

I höst blir hon myndig, men redan förra året sökte dottern kontakt med sin mamma på sociala medier igen.

– Elli kontaktade mig i maj förra året via Instagram. Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, berättar Anna Anka för Hänt.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Anna Anka, 48, är nygift och kär i sin make David Johansson.

Men när det kommer till hennes barn är familjelyckan långt borta. Anka, som har dottern Elli, 17, med exet Lou Yeager, och sonen Ethan, 14, med exmaken Paul Anka, har förlorat vårdnaden om båda sina barn.

Dottern Elli har hon inte fått träffa på sex år, när dottern bara var 12 år gammal.

Anna Anka: ”Mitt hjärta stannande nästan”

Men nu berättar Anna Anka för Hänt att hon och dottern har kunnat återförenas över sociala medier.

– Elli kontaktade mig i maj förra året via Instagram. Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, berättar hon för sajten.

Anna Anka var inte säker på att det faktiskt var dottern hon pratade med, men efter att ha lagt till varandra på appen Snapchat, så kunde hon se att det var hon.

– Att höra henne säga att hon älskar mig fick mig att gråta, jag har väntat så länge på att få höra det igen, säger Anna Anka, säger hon.

Anna Ankas dotter ville ses – fick inte

Även nyblivna maken David Johansson har kunnat prata med sin styvdotter.

– Hon ville ha en relation med mig och inte bara skicka meddelanden. David och jag var så lyckliga. Elli pratade med David också, de skickade bilder och hade det roligt. Hon såg fram emot att träffa honom och få spela tennis tillsammans, säger Anna Anka.

Men efter ett tag förändrades kommunikationen, när dottern sa att hon inte fick ha kontakt med Anna Anka, något hennes pappa bestämt.

När dottern fyller 18 år i oktober ser Anna Anka inte att något ska kunna stoppa henne från att ha en relation med sin mamma igen.

– Hon har blivit så stor, hon är en vacker ängel. Jag kommer ha kvar mitt tålamod och hålla hoppet uppe för vår återförening. Att bygga upp vår relation och ta igen alla förlorade år kommer ta tid, men jag kommer aldrig ge upp min dotter, säger Anna Anka.

Expressen har sökt Anna Anka för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.