Ellen DeGeneres sorg efter Anne Heches död

Tidigare flickvännen Ellen DeGeneres sorg: ”Kärlek”
Foto: ADMEDIA, INC / BIRDIE THOMPSON/ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA
Foto: CAROLINE BREHMAN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: BEI/SHUTTERSTOCK / BEI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Den amerikanska skådespelaren Ann Heche, 53, har dött efter den bilkrasch som ägde rum förra veckan, rapporterar Deadline.

Tv-profilen Ellen DeGeneres skriver på Twitter: ”Det här är en sorglig dag”.

Skådespelaren Ann Heche har avlidit, stjärnan blev 53 år.

Det var i fredags förra veckan som Anne Heche körde i Los Angeles när hennes bil kraschade in i ett bostadshus enligt CBS News. En ”kraftig eldsvåda” uppstod enligt räddningstjänsten i Los Angeles och det tog över en timme innan man kunde få ut Heche ur bilen.

Inledningsvis var stjärnan vaken och talbar, men förlorade därefter medvetandet. Hon fördes sedan till sjukhus och hon hamnade i koma.

Under fredagskvällen rapporterar tidningen Deadline att skådespelaren dött.

Anne Heches familj hoppades på ett mirakel, skriver tidningen, ett mirakel som aldrig kom.  Enligt tidningen Deadline hålls hon i en ventilator tills de kan avgöra om hennes organ skadats, eller om de kan doneras.

I ett uttalande skriver familjen:

”Vi har förlorat ett ljus, en vänlig och glad själ, en kärleksfull mor, och en lojal vän. Anne kommer att vara så saknad, men hon lever vidare genom sina söner, karriär och passion. Hennes mod att alltid stå upp för sanningen, hennes budskap om kärlek och respekt, kommer fortsätta påverka andra”.

Ellen DeGeneres sorg: ”Kärlek”

Anne Heche har barnen Atlas Heche Tupper, 13, och Homer Laffoon, 20.

Tidigare flickvännen och tv-profilen Ellen DeGeneres skriver under fredagskvällen på Twitter: ”Det här är en sorglig dag. Jag skickar kärlek till Annes barn, familj och vänner”.

https://twitter.com/TheEllenShow/status/1558142678822309888

Vad som orsakade bilkraschen är ännu oklart. Polisen i Los Angeles har tidigare misstänkt rattfylleri, men enligt TMZ ska man inte ha hittat någon alkohol i Anne Heches blod. Däremot hittades kokain och polisen misstänker nu att Heche var påverkad under bilfärden.

Skådespelarens första stora roll var i filmen Donnie Brasco under 1997, där hon spelade Johnny Depps flickvän. Under samma år var hon med i titlar som ”I Know What You Did Last Summer” och ”Wag the Dog”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.