Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Game of thrones”-skådisens tatuering kan avslöjat slutet

Sophie Turner anklagas för att avslöjat slutet på ”Game of thrones” i en tatuering. Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES
Sophie Turners tatuering. Foto: Privat.

Sophie Turner anklagas för att avslöjat slutet på ”Game of Thrones” redan förra sommaren – genom en tatuering.

Men skådespelaren själv slår ifrån sig anklagelserna och rasar samtidigt mot fansen namninsamling om att seriens slut ska göras om.

– Det är respektlöst, säger Sophie Turner till New York Times.

Varning för spoilers.

Det sista avsnittet av ”Game of thrones” släpptes nyss och sedan dess har fantasyseriens avslut diskuterats friskt. 

Seriens miljontals fans världen över har granskat HBO-serien i detalj, och flera missar har uppdagats. Däribland otidsenliga föremål som kaffekoppar och vattenflaskor.

Men även skådespelarna har hamnat under lupp.

Nu senaste i raden att kritiseras av fansen är skådespelaren Sophie Turner, som spelar rollen Sansa Stark. Turner anklagas för att avslöjat seriens slut ett år i förväg – genom en tatuering, rapporterar Elle.

I juni förra året tatuerade skådespelaren in en varg med texten ”Flocken överlever” under. Detta ska enligt fans avslöjat att samtliga syskon i syskonskaran Stark överlever slutet av serien.

Men enligt Sophie Turner symboliserar tatueringen något annat. När skådespelaren gästade James Cordens pratshow ifjol förklarade hon tanken bakom tatueringen.

– Människor avrådde mig att göra den eftersom det skulle se ut som om jag avslöjade allt, men det gjorde jag inte, säger Sophie Turner till James Corden och fortsätter:

– Det är bara ett citat från förra säsongen. Men alla tror att det betyder att flocken överlever, men det är bara en lärdom jag tycker om att leva efter.

https://www.instagram.com/p/BjzNHEIll6g/?utm_source=ig_embed

Sophie Turner om nya kravet: ”Respektlöst”

Att medverka i en tv-historiens mest framgångsrika serier innebär att man har ögonen på sig. I samband med den kritiserade finalsäsongen har en namninsamling startats där missnöjda fans kräver att seriens avslut spelas in på nytt.

På måndagen kommenterade Sophie Turner namninsamlingen i New York Times

– Alla dessa namninsamlingar och sådana saker, jag tycker det är respektlöst mot personerna på produktionen, manusförfattarna och serieskaparna som arbetat outtröttligt de senaste tio åren, och elva månader med att spela in den sista säsongen. Så många personer har jobbat så hårt, och det är respektlöst när folk smutskastar det bara för att det inte är vad de vill se, säger Sophie Turner.