Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan anklagar exfrun för falsk detalj – i rättssalen

Amber Heard visade upp blåmärken i ansiktet efter äktenskapet med Johnny Depp.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Skådespelaren anklagar dock ex-frun för att själv ha målat dit dem.Foto: ROCSTAR/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Amber Heard.Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN

Amber Heard visade upp blåmärken i ansiktet efter äktenskapet med Johnny Depp.

Skådespelaren anklagar dock ex-frun för att själv ha målat dit dem.

”Hon var förövaren och jag var offret”, skriver han i ett nytt svar i rätten.

Johnny Depp, 55, gifte sig med skådespelaren Amber Heard, 32, för drygt fyra år sedan. Det blev ett stormigt äktenskap som tog slut efter 15 månader. 

Efter skilsmässan anklagades Depp för att ha misshandlat henne vid ett flertal tillfällen – och hon dök även upp i rätten med blåmärken i ansiktet.

Depp har hela tiden nekat till anklagelserna och i slutet av förra året berättade stjärnan för första gången om anklagelserna i en intervju med tidnigen GQ. 

– Det gör ont. Det som gör ont är att bli framställd som någon så långt bort från vad du någonsin skulle kunna vara, berättade han i intervjun då.

Stjärnan hävdar att bilderna på hennes blåmärken inte var äkta, rapporterar The Guardian.

”Jag har nekat till Ms Heards hårda anklagelser sedan i maj 2016 när hon gick in i rätten för att få ett kontaktförbud utfärdat med hjälp av ditmålade blåmärken som vittnen och övervakningsfilmer bekräftar inte fanns där varje dag veckan innan... jag kommer att fortsätta neka till dem för resten av mitt liv”, skriver han i ett nytt svar till domstolen.

Johnny Depps grova anklagelser – mot exfrun

I stället menar Depp att det var Heard som misshandlade honom.

”Jag har aldrig misshandlat Ms Heard eller någon annan kvinna. Hon var förövaren och jag var offret. Medan hon blandade receptbelagd amfetamin och receptfri medicin med alkohol utförde hon otaliga våldsamma handlingar mot mig, ofta med en tredje part närvarande. Några av dem orsakade mig allvarliga kroppsskador”.

Amber Heard nekar också till dessa anklagelser.

– Bevisningen i fallet är tydlig: Johnny Depp slog Amber Heard vid upprepade tillfällen... Mr Depps och hans teams desperata försök att återuppliva hans karriär genom att initiera grundlösa tvister med människor som en gång stod honom nära – hans före detta advokater, före detta manager och före detta fru – lurar ingen, säger hennes advokat Eric George till People.