Anklagas för att gilla småflickor

Publicerad
Uppdaterad
LOS ANGELES. Hollywoodstjärnan Charlie Sheens skilsmässa med Denise Richards blir en orgie i smutskastning.
Han anklagas för misshandel, mordhot, köp av prostituerade - och för att tittar på porrsidor med småflickor och homosex på internet.
Charlie Sheens hustru Denise Richards anklagar honom för att gilla småflickor.
Nya, smutsiga, detaljer om det kraschade äktenskapet finns i skilsmässohandlingar som Denise Richards lämnat in till domstolen i Los Angeles. Sheen påstås bland annat ha medgivit för sin hustru att han köpt sex av prostituerade under äktenskapet.

Kräver besöksförbud

Nu kräver Richards att domstolen ålägger Sheen med besöksförbud och att allt hans umgänge med deras gemensamma barn, döttrarna Sam, 2, och Lola, 10 månader, sker under polisövervakning. Richards, 35, anklagar också Sheen, 40, för att ha misshandlat och hotat henne, sedan hon upptäckt att han på sin dator surfat på sajter innehållande bögsex och unga flickor som hade sex med varandra. - Jag hittade bilder på underåriga flickor med flätor, tandställningar och utan könshår, som utförde oralsex på varandra, uppger Richards. Hon hittade också en sexsajt, där Charlie raggade kvinnor att ha sex med. Det foto han mejlat till ett 30-tal kvinnor visade skådespelarens penis med full erektion.

"Jag har fått nog"

- Jag har fått nog av hans hot mot mig och våra barn. Han är instabil och bör inte vara ensam med våra barn, skriver Richards enligt New York Post. Sheen gick i går ut och kommenterade anklagelserna för första gången: - De dokument hon lämnat in till domstolen är fulla av illvilliga och påhittade anklagelser, säger Sheen i sitt uttalande.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag