Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anklagas för att fuska i TV4:s "Farmen"

Sofie Pettersson
Foto: TV4
Nina Wahlin
Foto: TV4

Sofie Pettersson och Nina Wahlin läser bondepraktikan på morgonen i TV4:s "Farmen".

Nu råder oenighet över reglerna i dokusåpan.

– Jag är fly förbannad, säger Camilla Lööke i programmet.

Nina Wahlin och Sofie Pettersson vill inte behöva plugga på kvällarna och läser därför bondepraktikan på mornarna. Nu har deras rutin ställt till med stora problem - och de anklagas för fusk.

– Jag vaknade av att jag hörde att någon låg och bläddrade. När jag reser mig upp ser jag att de ligger och pluggar, och jag kände vad fan är det här, vad är det för jäkla plugghets som sker. Jag orkar inte, säger Camilla Lööke och fortsätter:

– Sedan fick jag reda på att Nina varit uppe och pluggat i minst tre timmar, och då blir jag förbannad. Vi har ju pratat om att man bara får läsa på kvällarna.

Även Lina Ilar tycker sig minnas att gruppen satt upp regler gällande pluggandet.

– Egentligen fick vi bara läsa på kvällen, förut. Men nu är det väl lite hipp som happ, tror jag, säger hon.LÄS MER: Heta paret i Farmen: "Vi är kanonkära"Camilla Lööke: "Hetsen är tillbaka"

Camilla Lööke tar upp problemet med husbonden Fredrik Rosenkvist.

– Hon har varit uppe och läst hela morgonen. Nu är hetsen tillbaka igen. Det är typ tredje gången hon gör det, säger Lina. Jag tycker det är fittigt gjort, om hon inte kan skilja på dag och natt. Jag är fly förbannad.

Husbonden menar att det inte finns mycket han kan göra.

– Det är så drygt. Det går inte att förbjuda det heller, man kan ju inte säga att "Nu är det slut med bondepraktikan".LÄS MER: Hotar att lämna efter stora kärleksbråketSå Camilla Lööke tar tag i problemet på egen hand. Vid frukostbordet lyfter hon frågan, och råkar dra i gång ett stort bråk.

– Som jag upplevde det så sa vi att vi ska plugga på kvällen. Jag är rätt så säker på att morgonen räknas som dag, säger Camilla.

– Andra kan inte ta ansvar för om jag känner mig hetsad för att jag gör något annat, svarar Nina.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.