Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anja Pärson och nya bebisen i Arlareklam

Anja Pärson visar upp sin senaste kärlek i ny reklamfilm för mjölk.

Klädd i babyblå blus är den forna alpinstjärnan modell i Arlas nya satsning #landetekomjölk.

Se filmen här.

Anja Pärson tar ställning för ökad tolerans och ekomjölk i ny reklamfilm.

I ett kärleksfullt klipp med yngste sonen, född 21 maj, och hustrun Filippa Rådin, syns den före detta alpinstjärnan i Arlas nya reklamfilm. Det är också Anja som gör filmens berättarröst i filmen som handlar om svunna tider och nya bättre tider där tolerans, medvetenhet och ekologisk mjölk står i fokus.

Anja Pärson och Filippa Rådin stolta

– Vi känner oss stolta över att medverka i den här otroligt fina och positiva reklamfilmen, säger Anja Pärson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– För oss innebär Landet Ekomjölk ett öppnare och mer tolerant samhälle, där vi tar ansvar för vår värld, både för oss och för kommande generationer.

Anja Pärson klädd i babyblått

Filmen avslutas med ett härligt inslag där Anja Pärson i ljusblå blus och utsläppt hår håller om sin son. Tätt intill Anja står kärleken Filippa Rådin och i förgrunden syns makarnas vigselringar. Deras andre gemensamma barn vilar tryggt i mamma Anjas famn.

"En ny kampanj från Arla visar att tiden förändrats till det bättre. Vi hänger på rakt in i #landetekomjölk" skriver Anja på Twitter.

Anja Pärsons inlägg på Twitter 30 juli.Foto: Twitter

Tillsammans har paret sedan tidigare sonen Elvis som föddes 2012.

Filippa är också mamma till dottern Emmi från ett tidigare förhållande.

Arla har producerat ekologisk mjölk i 24 år och firar med kampanjen #landetekomjölk.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.