Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anja Pärson akut till sjukhus – skadad under tv-inspelningen

Anja Pärson blev skadad under en inspelning av tv-programmet ”Vem kan slå Anja och Foppa?”.
Foto: SVEN LINDWALL
Det meddelar hennes fru Filippa Rådin på Instagram story. ”Nu håller vi tummarna för att inget är trasigt”, skriver hon.
Foto: OLLE SPORRONG
Anja Pärson och frun Filippa Rådin.
Foto: OLLE SPORRONG

Under onsdagskvällen skadades Anja Pärson under inspelningen av tv-programmet ”Vem kan slå Anja och Foppa?” och åkte akut till sjukhus.

Det var länge oklart om den forne alpintstjärnan skulle kunna medverka i kommande inspelningar av programmet, men Pärson väljer att trotsa skadan – och ändå medverka i programmet.

Kanal 5 vill dock inte ge några kommentarer kring vad det rör sig om för skada.

”Vem kan slå Anja och Foppa?” är Kanal 5:s stora satsning där olika sportprofiler ska tävla i diverse grenar mot Peter Forsberg och Anja Pärson. 

Den första säsongen av programmet sändes i vintras – och nu pågår inspelningarna för en ny säsong av tv-showen.

Dock så blev Anja Pärson skadad under onsdagskvällen när man skulle spela in ett av avsnitten. Det meddelade hennes fru Filippa Rådin på Instagram story.

”Ingen bra kväll på inspelningen. Är på väg i ilfart till akuten. Nu håller vi tummarna för att inget är trasigt”, skrev hon för tolv timmar sedan.

Tvingas halta på kryckor

Under torsdagsförmiddagen lämnade Filippa Rådin en lägesuppdatering om Anjas skadeläge.

”Igår blev det akuten efter en mindre lyckad dag på jobbet. Idag är det kryckor, brutal smärta och besök hos olika läkare och specialister. Hon är ta mig sjutton den starkaste och coolaste bruden jag vet. Hon har ett pannben av stål och en krigarinställning utöver det vanliga”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BxzEN-doEIg/?utm_source=ig_web_copy_link

Det har inte kommit några uppgifter om vad det är för typ av skada som hon råkat ut för – och från produktionshåll vill man inte heller kommentera vad det rör sig om.

Det blev också en kamp mot klockan för den forne alpintstjärnan, för redan under torsdagen skulle man spela in nya avsnitt av programserien. Och det var länge oklart om hon skulle kunna medverka i inspelningarna. 

”Anja är gjord av stål”

Anne Appelberg, som är som är exekutiv producent för programmet, meddelar dock att Pärson bestämt sig för att kämpa vidare.

– Anja är gjord av stål och väljer att tävla vidare trots den olyckliga skadan. En vinnarskalle, som aldrig viker ned sig. Vi kommer självklart göra allt för att ge henne den support hon behöver, säger hon.

Det är inte heller första gången som programmet drabbas av skadeproblematik under denna inspelningsperiod. Fotbollsikonen Glenn Hysén tvingades ställa in sin medverkan i programmet. Den tidigare Liverpool-spelaren drabbades nämligen av ryggskott efter en städincident.

– Det är skittråkigt att man inte kan vara med och utmana Anja och Foppa. Jag hade verkligen sett fram emot att spöa dem, berättade han i intervjun då.

Expressen har sökt en kommentar från Anja Pärson, men hon avböjer att kommentera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.