Foto: Olle SporrongFoto: Olle Sporrong
 Foto: Olle Sporrong
Foto: Patrik C Österberg All Over PreFoto: Patrik C Österberg All Over Pre
 Foto: Patrik C Österberg All Over Pre

Anja och Filippas
fajt på filmgalan

Publicerad

Anja Pärson och Filippa Rådin har en intern fajt hemma.

Det hela gäller vilken kortfilm som de hoppas på ska vinna en Guldbagge.

– Jag tror det bådar gott för vår interna fajt där hemma, att min film kommer vinna, säger Filippa Rådin.

På Guldbaggegalan syns många kända ansikten på röda mattan, och snart ska vinnarna i respektive kategori utses.

Anja Pärson delade ut ett pris för två år sedan på galan - och i kväll är hon där tillsammans med kärleken Filippa Rådin.

– Vi hann inte riktigt njuta av den förra gången, då hade vi ett ammande barn. Men den här gången behöver jag inte dela ut pris, så vi ska bara ha det trevligt och slippa vara nervös, säger Anja Pärson.

 

LÄS MER: Anja: Jag satt helt chockad och gapade

 

Hon uppger på röda mattan att de mest är intresserade av de nominerade kortfilmerna.

Och att Filippa Rådin hoppas på "Kung Fury".

– Vi är faktiskt mest intresserade av kortfilmerna, Filippa är från Umeå och där är "Kung Fury" favoriten, säger Anja Pärson.

Men - Anja Pärson håller inte med. Det hela har skapat en intern fajt hemma hos paret, berättar Filippa Rådin.

"Baywatch"-stjärnan David Hasselhoff, som har gjort introt till "Kung Fury", är på plats på Guldbaggegalan, på Cirkus i Stockholm.

 

LÄS MER: Anja om hur mamma-livet förändrade henne

 

Något Filippa Rådin hoppas ska hjälpa favoritfilmen att kamma hem pris.

– Jag tror det bådar gott för vår interna fajt där hemma, att min film kommer vinna, säger Filippa Rådin.

Tidigare har Anja Pärson berättat om hur det var när hon träffade kärleken Filippa Rådin.

– Det läskiga låg inte i att erkänna kärleken till varandra, utan i omgivningen. Det var så många omkring oss som skulle påverkas och bli berörda. Och det fanns ett barn med i bilden, det hade jag enorm respekt för. Jag ville inte bryta upp en familj, orsaka smärtan i en skilsmässa. Jag ville göra det bästa för alla och samtidigt ta ansvar för mig själv och mina känslor. Både jag och Filippa kände att det här är för livet, sa Anja Pärson då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag