Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anja Lundqvist om sin stora bröllopslycka

Anja LundqvistFoto: Alexander Donka / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Anja LundqvistFoto: Emil Nordin

Skådespelaren Anja Lundqvist har gift sig med kärleken Theo Holmer.

De har varit tillsammans i femton år och har två barn tillsammans.

"Det var ljuvligt att äntligen göra slag i saken och gifta oss", skriver "Gåsmamman"-stjärnan i ett sms.

"Gåsmamman"-skådespelaren Anja Lundqvist, 44, har gift sig med sin kärlek. Under lördagseftermiddagen lade hon upp en bild på Instagram där hon skrev om den glada nyheten.

"Nygift", skriver hon till bilden på sig och sin nyblivne make Theo Holmer.

Anja Lundqvist och Theo Holmer har varit tillsammans i 15 år och har två barn tillsammans.

"Det var ljuvligt att äntligen göra slag i saken och gifta oss. Theo och jag har ju varit ett par i 15 år(!) och har två barn som tyckte det var grymt att se oss växla ringar. Stadshusvigsel och sen middag och hotell med hela släkten!", skriver skådespelaren i ett sms.

Nu får hon en rad olika lyckönskningar i kommentarfältet på Instagram av fans, vänner och även andra kända profiler.

Tess Merkel ger lyckönskning till paret

Tess Merkel, medlem i Alcazar, skriver:

"Wooooow!!! Grattis underbaringar!!!"

"GRATTIS TILL ER", skriver en annan följare.

"Men åh, så fina ni är! Ett varmt och stort grattis till er", skriver ytterligare en person i kommentarfältet.

 

LÄS MER: Här är den nya Sunefamiljen

 

Anja Lundqvist i "Gåsmamman"

Dramaserien "Gåsmamman" började sändas i slutet av förra året på C More och hade premiär i februari i år på Kanal 5. Alexandra Rapaport spelar huvudrollen i serien, som handlar om en trebarnsmamma som dras in i en kriminell värld för att rädda sin familj.

Förutom Anja Lundqvist, som spelar Kattis Berg Antonsen i dramaserien, medverkar även bland andra Tommy Körberg, Susanne Thorson och Gustaf Hammarsten.

Anja Lundqvist är förutom "Gåsmamman" även känd för sin medverkan i tv-trilogin "Tusenbröder", och har spelat roller i filmer som "Sune i Grekland", "Sune på bilsemester", "Sune i fjällen", "Offside" och "Tillsammans".

 

LÄS MER: Holm om kritiken från kollegerna mot "Sune"

 

Känd från Sune-filmer

Men hon har också varit aktiv på teaterscenen. Bland annat har hon spelat i olika tillställningar på Stockholms stadsteater.

I de nya Sune-filmerna spelar Anja Lundqvist mamman i familjen. William Ringström spelade Sune - och han berättade efter premiären av "Sune i Grekland - all inclusive" i Göteborg 2012 att det var en rolig roll att spela.

– När vi skulle pröva för rollen i skolan tog jag det mest på skoj. Några av mina skolkompisar, som läste teater ansträngde sig mycket mer. Så jag trodde knappast det var sant när jag fick rollen, sa William Ringström då.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.