Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anitha Schulmans nya kärleksbeslut med Joel

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Anitha Schulman har blivit sambo med yngre pojkvännen.
Foto: EXPRESSEN
Anitha Schulman och Joel Åhlén-Nyström
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

Anitha Schulman har flyttat ihop med yngre pojkvännen Joel Åhlén-Nyström.

Nu avslöjar hon detaljer om deras samboliv.

– Min lägenhet är fabulous och I fucking love it, säger Anitha Schulman i sitt webbtv-program "Anitha".

Anitha Schulman, 39, skilde sig från maken Calle Schulman, 37, tidigare i år. Sedan dess har båda parterna hittat nya partners. Calle Schulman är numera tillsammans med Sandhra Johnsson, 27, samtidigt som Anitha Schulman har hittat kärleken i Joel Åhlén-Nyström, 28.

Nu har Anitha Schulman flyttat ihop med den yngre pojkvännen, berättar hon i sitt webbtv-program på Aftonbladet TV, "Anitha".

– Förra veckan flyttade jag ut från min gamla lägenhet och in i den nya, där jag även har blivit sambo. Min lägenhet är fabulous och I fucking love it, säger Anitha Schulman om sitt nya samboliv med pojkvännen.

Hon konstaterar också hur jobbigt det är att flytta, och att det tar lång tid att få i ordning sitt nya hem efter en flytt.

– Men herregud, nästan halva helgen har gått åt till att packa upp och komma i ordning, säger Anitha Schulman i sitt program.


LÄS MER: Åkte på resa med yngre kärleken för att göra slut


Anitha Schulmans sambo Joel: "Nu är vi sambos"


LÄS MER: Anitha visar upp sin nya kärlek, Joel, 27


Även yngre pojkvännen Joel Åhlén-Nyström delar med sig av det nya sambolivet på sin Instagram, med en bild på parets badrum.

”Vi bor i ett kaos just nu. Men herregud, så bra det kommer att bli, det här. Vår första lägenhet. Nu är vi sambos – på riktigt” skriver Joel Åhlén-Nyström lyckligt på Instagram.

Anitha Schulmans barn kommer också få rum i nya lägenheten, och pojkvännen skriver att han ser fram emot hur sonen Tom Allan ska få till inredningen i sitt rum.

"Och jag är mer än nyfiken på hur Tom Allan ska få till sitt rum utefter sin arkitekturella målbild ”pirathulk-rum”, det måste jag erkänna." skriver han på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.