Anitha Schulman har gått vidare – hittat kärleken hos Joel, 27 Foto: /IBLAnitha Schulman har gått vidare – hittat kärleken hos Joel, 27 Foto: /IBL
Anitha Schulman har gått vidare – hittat kärleken hos Joel, 27 Foto: /IBL
Anitha Schulman har gått vidare efter skilsmässan från Calle Foto: /IBLAnitha Schulman har gått vidare efter skilsmässan från Calle Foto: /IBL
Anitha Schulman har gått vidare efter skilsmässan från Calle Foto: /IBL
Foto: /ALL OVER PRESSFoto: /ALL OVER PRESS
 Foto: /ALL OVER PRESS

Anitha visar upp sin nya kärlek, Joel, 27

Publicerad

Anitha Schulman har gått vidare efter separationen från Calle. 

Nu visar hon upp sig med sin nya kärlek på Instagram – Joel, 27. 

”Säg hej”, skriver medieprofilen till kärleksbilden.

Hon hyllas skojfriskt av deckardrottningen Camilla Läckberg, 42 – som själv kilar stadigt med Simon Sköld, 29.
”Har du ’gjort en Läckberg’”, skriver författaren och gratulerar. 

Anitha Schulman, 38, och Calle Schulman, 37, gick skilda vägar i december. Efter det har Calle gått vidare och träffat en ny flickvän – Sandhra. 

Anitha Schulman berättade i mars i sin podcast ”Lillelördag” att hon hittat en ny kärlek.  

– Jag träffar en kille. Men jag är som sagt väldigt mån om att skydda mitt privatliv just nu. Jag vill inte att mina barn ska råka ut för någonting som de inte behöver ha någonting att göra med. Jag introducerar inte någon ny person som inte behöver vara där rent fysiskt, kommenterade hon då.

 

LÄS MER: Anithas nya kärlek – efter Calle Schulman 

 

Paret har varit på kärleksresa till Rom ihop och nu väljer medieprofilen att visa upp sig tillsammans med nya kärleken. Anitha Schulman har lagt upp en bild på Instagram tillsammans med PR-killen och modejournalisten Joel Åhlén-Nyström, 27. Där skriver hon kärleksfullt med en hjärt-emoji: ”Säg hej till Joel Åhlén-Nyström”

Schulman: ”Vi är jättekära”

Anitha Schulman kommenterar sin nya pojkvän för tidningen Hänt. 

– Vi är jättekära och vi har hållit det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra. Vi ville lära känna varandra, säger hon till tidningen. 

Medieprofilen och entreprenören tänker högt kring åldersskillnaden mellan de två. 

– Kolla bara på Henrik Schyffert och Nour El Refai. Det skiljer väl cirka tjugo år mellan dem, men det är ingen som ifrågasätter dem. Det här är den nya tiden, kvinnor är självständiga, men man måste tröttsamt nog som kvinna belysa åldersskillnaden för samhället är som sagt inte jämställt. Men man är ju ihop med en person för att man gillar den, inte på grund av ålder. Jag har kompisar mellan 20 år och 55 år. Inte går vi på ålder, utan förnuft och känsla. Så även i detta fall. Sanningen är den att vi försökte avsluta relationen ett par gånger på grund av att allt kändes för komplicerat, men det gick inte. Det kändes bara bättre och bättre, säger hon till Hänt. 

https://www.instagram.com/p/BUi3PPZDA5H/

Anitha Schulman hyllas av Camilla Läckberg

Anitha Schulmans följare hyllar henne för nya killen. Deckardrottningen Camilla Läckberg, 42 – som är tillsammans och har barn ihop med MMA-fightern Simon Sköld, 29 – gratulerar med självdistans i kommentarfältet: 

”Har du ’gjort en Läckberg’ Grattis!”, skriver författaren.

En person skriver:
”Lycka till, uppfriskande med nya fräscha partners!” 

En annan skriver uppmuntrande till bägge: 

”Vilken hunk! För att inte tala om vilket kap han har gjort”

Expressen har sökt Joel Åhlén-Nyström utan framgång.  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag