Anitha Schulman. Foto: / /IBLAnitha Schulman. Foto: / /IBL
Anitha Schulman. Foto: / /IBL
Anitha Schulman. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINENAnitha Schulman. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Anitha Schulman. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN

Anitha Schulmans kärlekstvivel

Publicerad

Anitha Schulman, 38, har hittat kärleken i Joel, 27. 

Trots att Anitha Schulman är redo att satsa på relationen, så erkänner hon nu att hon fortfarande har sina tvivel på relationen.

– Det kom över mig på semestern för första gången att jag kände så här: Vad ska han med mig till? Han kan vara ihop med en ung fräsch modelltjej, säger hon i podcasten "Lillelördag".

Anitha Schulman, 38, och Calle Schulman, 37, gick skilda vägar i december. Efter det har Calle gått vidare och träffat en ny flickvän – Sandhra. 

I maj berättade även Anitha Schulman att hon hittat kärleken i Joel Åhlén-Nyström, 27. Hon har även visat upp sin nya kärlek på Instagram.

– Han heter Joel och är en varm och eftertänksam person… Vi är jättekära och vi har hållit det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra. Vi ville lära känna varandra, har hon tidigare berättat för Hänt. 

 

https://www.instagram.com/p/BXc4knujvt5/?hl=sv&taken-by=anitha_schulman

Anitha Schulman har tidigare sagt att hon har känt att det finns vissa problem med ålderskillnaden. I juli reste paret till Italien. Tanken var då att få ett schysst avslut på relationen, men i stället växte sig kärleken starkare.

LÄS MER: Anitha Schulmans kärleksbesked 

Anitha Schulman: "Vad ska han med mig til?"

Men trots detta så har Anitha Schulman fortfarande sina tvivel på relationen på grund av åldersskillnaden.

– Det kom över mig på semestern för första gången att jag kände så här: Vad  ska han med mig till? Han kan vara ihop med en ung fräsch modelltjej. Inte vet jag. Men vad ska han med mig till, ett lass med barn, ex och hej och hå. Jag är inte den lättaste tjejen han kan välja, säger hon i podcasten "Lillelördag".

https://www.instagram.com/p/BXLWvKQDOkq/?hl=sv&taken-by=anitha_schulman

När hon berättade om sina känslor för pojkvännen Joel, så förstod han inte vad hon menade. 

– Han sa: ”Men jag är ju jättekär i dig. Jag vill vara med dig. Det finns inte ens en diskussion om det här.” Så diskussionen ligger i mig och det stämmer ju, säger Anitha Schulman i podden.

LÄS MER: Anitha Schulmans nya kärlek: Joel, 27 

Anitha Schulman är villig att satsa på relationen

Anitha Schulman berättar även om vad som utlöst hennes tvivel. 

– Grunden till varför jag blev så rädd är för att jag skrev i min bok att många relationer handlar om att den ene partnern är svag och den andre lite starkare. Sen handlar det för den som är lite starkare om att bygga upp den som är svag, göra den starkare. Då den svage väl har fått luft under sina vingar, då inser personen att den kanske inte behöver ha den starke. Så helt plötsligt försvagas den starke och då drar den som tidigare var svag, säger hon i podden.

Trots sina tvivel så är hon villig att satsa på relationen och ge kärleken en chans. "Du skriver faktiskt historien om ditt eget liv", säger hon i podden. 

https://www.instagram.com/p/BWlNzP6DM0w/?hl=sv&taken-by=anitha_schulman
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag