Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
 Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Åkte på resa med yngre kärleken för att göra slut

Publicerad

Anitha Schulman åkte till Rom med kärleken för att avsluta relationen. 

Hon firar nu kärleken på samma plats med den nya kärleken Joel Åhlen-Nyström. 

"Vi hade vandrat längs samma väg i ungefär två månader, du och jag. Men det var här i Rom som det skulle ta slut - det var vi överens om", skriver Joel Åhlen-Nyström om Anitha Schulman på Instagram. 

Anitha Schulman, 39 , avslöjar på Instagram att hon och nya kärleken Joel Åhlen-Nyström, 28, åkte till Rom för att avsluta sin relation. Paret började dejta för drygt ett halvår sedan, men när några månader gått skulle de göra en sista resa tillsammans för att avsluta relationen - bland annat på grund av ålderskillnaden. 

"Vi hade vandrat längs samma väg i ungefär två månader, du och jag. Men det var här i Rom som det skulle ta slut - det var vi överens om. Vägskälet stundade. Du skulle till höger, jag till vänster. Bort från allt som hette åldersskillnad, barn och olika stadier i livet", skriver Joel Åhlen-Nyström på sitt Instagram-konto. 

 

LÄS MER: Anitha Schulmans kärleksbesked.

 

Men paret ändrade sig och följde sina känslor, och blev ihop trots elva års åldersskillnad. De valde att åka tillbaka till Rom den här sommaren och fortsätta sin kärleksresa där allting skulle tagit slut. 

"När man inte tror på kärleken det är då den drabbar en som starkast. Älskar dig @joelahlennystrom. Är så lycklig över den här semestern och att avsluta den där allt egentligen började – fast det visste vi ju inte då" skriver Anitha Schulman på Instagram. 

 

LÄS MER: Därför opererade Anitha brösten efter separationen. 

 

Joel Åhlen-Nyström hyllar sin flickvän

Anitha Schulman separerade från Calle Schulman efter 6 års äktenskap gjorde det offentligt i december förra året. Bloggaren och entreprenören har tillsammans med Calle Schulman två barn. Den nya yngre pojkvännen Joel Åhlen-Nyström jobbar som journalist och copywriter. Även han hyllar sin flickvän på Instagram. 

"När jag kom hem insåg jag att det som egentligen skulle vara avslutet snarare var startskottet, och jag blev livrädd. Men det som då sågs som problem ser jag i dag bara som härliga ingredienser i vår fina, underbara relation. Jag kommer ihåg att det var här i Rom som jag höll din hand ute bland folk för första gången - och nu när vi, fyra månader senare, vandrar längs samma gator är jag helt övertygad - jag kommer aldrig att släppa den", skriver Åhlen-Nyström på Instagram. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag