Anitha och Calle Schulman separerar Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINENAnitha och Calle Schulman separerar Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Anitha och Calle Schulman separerar Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Anitha och Calle Schulman separerar Foto: ExpressenAnitha och Calle Schulman separerar Foto: Expressen
Anitha och Calle Schulman separerar Foto: Expressen

Anitha och Calle Schulman separerar

Publicerad

Anitha Schulman och Calle Schulman separerar.

Det berättar paret på Instagram.

"Det är tråkigt och sorgligt", skriver Anitha Schulman på Instagram.

Kändisparet Calle Schulman, 36, och Anitha Schulman, 38, separerar. Det är i ett gemensamt inlägg på Instagram som båda berättar att de nu går skilda vägar.

"Jag och Calle har gemensamt lugnt och stilla bestämt oss för att separera. Det sker helt utan dramatik. Vi är bästa vänner och kommer fortsätta umgås tillsammans med barnen. Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet", skriver Anitha Schulman.

 

 

 

 

LÄS MER: Anitha Schulman och Calle Schulman går i parterapi

 

Calle Schulman har lagt upp exakt samma inlägg på Instagram och skickar också med en uppmaning:

"Kort grej bara! Var snälla nu. Mot oss. Och mot varandra".

 

LÄS MER: Anitha Schulman om sorgen efter uppbrottet

Calle Schulman och Anitha Schulman gick i parterapi

Så sent som i september berättade Anitha Schulman att hon och Calle Schulman har gått i parterapi.

Detta i sin podcast Lillelördag.

– Jag och Calle har hamnat i värsta krisen, det har bara eskalerat. Helt plötsligt tittar jag på honom och känner "jag vet inte om jag kommer kunna leva med dig längre". Men i grunden vet jag ju att vi vill leva med varandra men vi har liksom låst oss, det är som kuggarna har låst sig, säger Anitha Schulman i podcasten.

 

LÄS MER: Anitha Schulman: "Jag fick fem missfall"

 

Hon berättade också om beslutet att gå i parterapi:

– Jag var helt övertygad om att vi skulle separera för bara två veckor sedan, då var liksom kulmen nådd. Helt plötsligt bara fastnar man i de här jävla hjulspåren och så bara kommer man inte loss.

 

 

Kort grej bara! Var snälla nu. Mot oss. Och mot varandra.

Ett foto publicerat av Calle Schulman (@calleschulman) Dec 2, 2016 kl. 7:31 PST

 

 

Calle Schulman och Anitha Schulman har två barn tillsammans. Paret gifte sig 2011. De hade då varit ihop i ett och ett halvt år.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag