Anitha och Calle Schulman går i terapi

Calle Schulman, 36, och Anitha Schulman, 38, går i parterapi.
Foto: Expressen
Anitha berättar om sin relation i sin podcast Lillelördag.
Foto: /Ibl / /IBL

Calle Schulman, 36, och Anitha Schulman, 38, går i parterapi.

Det berättar Anitha om i sin podcast Lillelördag.

– Jag och Calle har hamnat i värsta krisen, det har bara eskalerat, säger hon.

Anitha Schulman och Ann Söderlund driver tillsammans podcasten Lillelördag. I det senaste avsnittet berättar Anitha Schulman om sin och Calles relation.

– Helt plötsligt tittar jag på honom och känner "jag vet inte om jag kommer kunna leva med dig längre". Men i grunden vet jag ju att vi vill leva med varandra men vi har liksom låst oss, det är som kuggarna har låst sig, berättar hon.LÄS MER: Filip Hammar i nytt bråk med SchulmanFör att kunna rädda relationen har paret nu bestämt sig för att gå i terapi, vilket de började med för några veckor sedan.

– Jag var helt övertygad om att vi skulle separera för bara två veckor sedan, då var liksom kulmen nådd. Helt plötsligt bara fastnar man i de här jävla hjulspåren och så bara kommer man inte loss, berättar Anitha Schulman.

Calle Schulman vågar inte lyssna

Instagram har Calle Schulman skrivit om att hans fru pratar om parets problem i podcasten, vilket gör honom nervös.

"Tydligen pratar Anitha och Ann om min och Anithas pågående parterapi i sin podd Lillelördag. Kul! Eller? Vågar inte lyssna! Nån som kan återge vad som sägs?", skriver han i bildtexten.

Men hans följare lugnar honom.


LÄS MER: Anitha Schulman öppnar upp om missfallen


"Det var ingen fara. Tack för att ni vågar vara transparenta", skriver en person.

En annan följare kommer med uppmuntrande ord:

"Ni är som folk är mest liksom, ups and downs. Livet. Älskar att ni "tar tag i det" och går och pratar, så jäkla bra! Då finns iaf kärleken kvar... Annars är det åt helvete då den uteblir!"Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.