Anitha Schulman meverkar i det sjätte avsnittet av "Lailaland". Foto: /IBL / /IBLAnitha Schulman meverkar i det sjätte avsnittet av "Lailaland". Foto: /IBL / /IBL
Anitha Schulman meverkar i det sjätte avsnittet av "Lailaland".  Foto: /IBL / /IBL
Anitha Schulman berättar om tiden efter skilsmässan i "Lailaland". Foto: FAKSIMIL ViafreeAnitha Schulman berättar om tiden efter skilsmässan i "Lailaland". Foto: FAKSIMIL Viafree
Anitha Schulman berättar om tiden efter skilsmässan i "Lailaland".  Foto: FAKSIMIL Viafree
Anitha Schulman var gift med Calle Schulman mellan 2011-2016. Foto: RE / STELLA PICTURESAnitha Schulman var gift med Calle Schulman mellan 2011-2016. Foto: RE / STELLA PICTURES
Anitha Schulman var gift med Calle Schulman mellan 2011-2016.  Foto: RE / STELLA PICTURES
Anitha har sedan drygt ett år tillbaka en relation med Joel Åhlén-Nyström. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESAnitha har sedan drygt ett år tillbaka en relation med Joel Åhlén-Nyström. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Anitha har sedan drygt ett år tillbaka en relation med Joel Åhlén-Nyström.  Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Laila Bagge. Foto: FAKSIMIL ViafreeLaila Bagge. Foto: FAKSIMIL Viafree
Laila Bagge. Foto: FAKSIMIL Viafree

Anita Schulmans tunga tid efter skilsmässan

Publicerad

Anitha Schulman, 39, dyker upp i kvällens avsnitt av "Lailaland" på Viafree. 

 I programmet berättar hon om den svåra tiden efter skilsmässan med Calle Schulman.

– Det är klart att det var jättetufft, säger hon. 

I det sjätte avsnittet av "Lailaland" - som går på Viafree och TV3, träffar Laila Bagge, 45, en grupp vänner över en middag. Bland annat ses Anitha Schulman, Camilla Läckberg, Lili Assefa och Magdalena Graaf. De har det trevligt, pratar minnen och skrattar gott. Vännerna pratar även om tidigare skilsmässor. Anitha Schulman gick för ett par år sedan i genom en omskriven skilsmässa från Calle Schulman, 38. 

– Jag tyckte det var så himla svårt precis efter skilsmässan att hitta vad jag gör utav min vardag. Det tog ganska lång tid för mig att fatta att jag måste planera vardagkvällarna, säger Anitha Schulman. 

Då frågar Magdalena Graaf om hon inte tyckte att det kändes skönt efter ett tag. 

– Nej, jag tyckte det var vidrigt, svarar Schulman. 

För Expressen berättar Anitha Schulman att det i dag känns mycket lättare då det bara gått 1,5 år. 

– Men det är klart att det var jättetufft, säger hon om tiden efter skilsmässan. 

Anitha: "Vi är sambos på prov och det känns bra"

Anitha Schulman och Calle Schulman skilde sig i slutet av 2016. I dag bor Anitha Schulman tillsammans med nya kärleken Joel Åhlén-Nyström, 28. 

– Vi är lite "sambos på prov" och det känns bra, säger hon. 

Calle Schulman är i dag sambo med flickvännen Sandhra Johansson, 30.  

 

LÄS MER: Anithas beslut – ett år efter skilsmässan 

 

Laila Bagge och hennes son Liam Pitt är huvudpersonerna i realityserien "Lailaland". Nya avsnitt släpps varje måndag på Viafree och på TV3 visas programmet på måndagar kl 20.00. 

Laila Bagge och sonen Liam Pitt. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag